Bugun...



Polis Memurunun Diyarbakır İçin Söylediği Sözler Tepkilere Neden Oldu,

Tramvay Yolunda Yürüyen Yayaya Polis Şiddeti: Motorlu Trafik Polisi Yayayı Yaraladı ve Tartışma Yarattı

facebook-paylas
Güncelleme: 08-04-2024 04:14:30 Tarih: 08-04-2024 04:12

Polis Memurunun Diyarbakır İçin Söylediği Sözler Tepkilere Neden Oldu,

 

 

X'te tramvay yolunda yürüyen bir yayaya yönelik polis şiddeti görüntüleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Görüntülerde, motorlu trafik polisinin tramvay yolunda yürüyen bir yayaya yaklaştığı ve yayayı motorsikleti üzerine sürdüğü Yayanın iddialarına göre, polis tarafından yapılan bu hareket sonrası kendisine saldırarak yüzünden yaraladı.

Olayın ardından yaşanan tartışma, polisin yaptığı sözlere de odaklandı. Yayaya yönelik yapılan bu hareketin ardından polis memurunun, "sen paşa çocuğumusun, burayı Diyarbakırmı sanıyorsun, teröristmisin" gibi ithamlarda bulunarak yaya ile tartıştığı öne sürüldü. Bu sözler, toplumda büyük öfkeye neden oldu ve polis memurunun tutumuna karşı tepkiler yükseldi.

O anları cep telefonuyla kaydeden vatandaş, görüntüleri sosyal medyada paylaşarak polis memurunun cezalandırılmasını talep etti. Özellikle Diyarbakırlı vatandaşlar, polisin sözlerine tepki göstererek adaletin yerini bulmasını istedi.

Görüntülerin yayılmasıyla birlikte, polis memurunun tutumuna ve yayaya yönelik şiddetine dair toplumsal bir tartışma başladı. Bu olay, polis-halk ilişkileri ve güvenlik güçlerinin kullanımıyla ilgili daha geniş bir konuşma başlatırken, adaletin sağlanması için de çağrılar yükseldi.




Bu haber 1396 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI