Bugun...



Batman'da baraj, sulama kanalı ve akarsulara giren 18 kişiye para cezası verildi

Batman Valiliği serinlemek amacıyla sulama kanalı, baraj gölü, gölet ve akarsulara girilmesi sonucu yaşanan boğulmalara karşı kalmamak için pazara cezasısın uygulandığı uyarısında bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 05-07-2023 00:05


Batman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "İlimizde mevcut göl, gölet, baraj, sulama kanalı ve akarsu gibi alanlarda suya girilmesi Valiliğimize yayınlanan kararlarla yasaklanmış olmasına rağmen 3 vatandaşımız suda boğularak hayatını kaybetmiştir. Batman İl Jandarma Komutanlığınca, boğulma olaylarının önüne geçebilmek maksadıyla, özellikle Batman Çayı ve Ilısu Baraj gölünde denetimler artırılmış, suya giren 18 kişiye Kabahatler Kanununa göre kişi başı bin 295 TL idari para cezası uygulanmıştır." ifadeleri kullanıldı.  

Açıklamanın devamında, "Üzücü başka olayların yaşanmaması için vatandaşlar göl, gölet, baraj, sulama kanalı ve su birikintilerine girmemesi konusunda bilgilendirilmekte olup, denetimler aralıksız devam edecek ve suya girdiği tespit edilenlere cezai işlem uygulamasına devam edilecektir." denildi. 




Bu haber 427 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI