Bugun...



Bağlar Belediyesinde Hizmet Seferberliği

Bağlar Belediyesi ilçeyi güzelleştirme ve vatandaşların yaşam koşullarını konforlu hale getirme çalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 27-08-2023 12:58

Bağlar Belediyesinde Hizmet Seferberliği

İlçenin gelişen yüzü Bağcılar Mahallesi'nde esnafların yoğunlukta olduğu bölgede yeni imar yolu yapılarak asfaltlandırıldı. Bir çok noktada ise yeni kaldırım yapma ve parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

GÖZ KAMAŞTIRAN ULAŞIM İMKÂNLARIYLA İLÇE GÚZELLEŞTİRİLİYOR

Bağlar Belediyesi, 200 bine yaklaşan nüfusuyla Türkiye'nin en büyük mahallesi ve aynı zamanda da bir çok il'den büyük olmasıyla dikkat çeken Bağcılar Mahallesi'ni yeni hizmetlerle tanıştırmaya devam ediyor.

Otomotivciler Sitesi olarak bilinen bölgede 250 metre uzunluk ve 10 metre genişlikte yeni yol yapıldı. Aynı zamanda asfaltlandırılan yeni yol konforuyla göz kamaştırdı.

İlçenin bir çok noktasında vatandaşların yaşam koşullarını kaliteli hale getirmek için yeni kaldırımlar yapılıyor, yıpranan kaldırımlar yenileniyor, tahrip olan parke taşları bakımdan geçiriliyor, yeni parke taşları döşeniyor.

"HİZMET SEFERBERLİĞİNE İHTİYAÇ DUYULAN TÜM BÖLGELERDE DEVAM EDİYORUZ"

Bağlar halkının hak ettiği hizmetlere kavuşması için aralıksız bir şekilde çalışma yürüttüklerinin altını çizen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Nerede ne zaman hizmete ihtiyaç olursa oraya koşuyoruz. Halkımızın hizmetkârı olmaktan keyif alıyoruz." diye konuştu.

Başkan Beyoğlu, hizmet seferberliğini belli bir bölge ile sınırlı tutmayarak ilçenin ihtiyaç duyulan tüm bölgelerinde gerçekleştirmeye devam ettiklerini sözlerine ekledi.




Bu haber 444 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI