Bugun...



Ramanlı: Gelin, umutları birlikte yeşertelim

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve halkla buluşan HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, Batman için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Gelin, bu güzel Batman’ı birlikte inşa edelim. Gelin, umutları birlikte yeşertelim." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 24-03-2024 22:47

Ramanlı: Gelin, umutları birlikte yeşertelim

 

 

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Ramanlı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ramanlı, Raman ve Ziyagökalp Mahallesi Edip Solmaz Bulvarı'nda hizmet veren esnafla ve halkla bir araya geldi.

Esnafın ve halkın sorun, ihtiyaç ve isteklerini dinleyen Ramanlı, belediyeyi kazandıklarında yapacaklarını anlattı.

Halkın ve esnafın imar sorunu ile ilgili sorularına cevap veren Ramanlı, "Biz Batman’da kenar mahalle diye bir kavramın varlığına karşıyız. İmar baronlarına dur diyeceğiz. Şehrin her bölgesine aynı imarı vererek zenginliği şehrimizin her yerine eşit şekilde dağıtacağız. Tilmerc, Gültepe taraflarında nasıl geniş caddeler, güzel parklar varsa aynılarını Yeşiltepe, Çarşı, İpragaz vb. yerlerde de yapacağız." dedi.

Çiğköfte tezgahına geçti

Gülistan Caddesi'nde yıllardır çiğköfte satan Batman’ın tanınan simalarından İdris Usta'yı ziyaret eden Ramanlı, esnafın taleplerini yakından dinledi.

İdris Usta’ya yardım eden ve Batman'da bir Ramazan klasiği ve iftarların vazgeçilmezi olan çiğköfteyi kendi elleriyle hazırlayan Ramanlı, halka ücretsiz çiğköfte dağıttı.

Ramanlı, "Bir Ramazan klasiğidir Batman'da çiğköfte satmak. Biz de Batman'ın sembollerini yaşatmak adına Gülistan Caddesi başında İdris Başkan ile çiğköfte dağıttık." diye konuştu.

Halkla bütünleşen aday

Esnaf ve halk ile buluşan ve onlarla sıcak ve samimi bir diyalog kurarak bütünleşen Ramanlı, halkın sorunlarıyla da yakından ilgilendi.

Esnafın ve halkın yakın ilgisini değerlendiren Ramanlı, "Batman halkının bu teveccühüne, bu sevgisine layık olmak için bugüne kadar yaptıklarımızın çok daha fazlasını yapmak zorundayız. Gece gündüz Batman için, halkımız için çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz inşallah. Batmanlıların kendileri gibi muhabbetleri de güzeldir. Bu muhabbeti kardeşliğimizin esası kılacak ve her tarafa yayacağız inşallah." ifadelerini kullandı.

"Batman’ı birlikte inşa edelim"

İftarını Kıra Dağı'nda bir araya gelen gençler ile açan Ramanlı, iftar sonrası bir çayevinde gençlerle sohbet etti, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ramanlı konuşmasında, "Gençler! Umut sizsiniz. Sizin umudunuz ise güzel bir Batman. Gelin, bu güzel Batman'ı birlikte inşa edelim. Gelin umutları birlikte yeşertelim." dedi.

Ramanlı'nın ziyaret ve programlarına HÜDA PAR Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Hüseyin İmir de eşlik etti.




Bu haber 410 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI