Bugun...



Sabah namazında bir araya gelen Kudüs sevdalıları Filistin için dua etti

Filistin'de yapılan katliamlarda şehid olan Müslümanlar için Diyarbakır'da sabah namazı vaktinde gıyabi cenaze namazı kılındı, dualar edildi.

facebook-paylas
Tarih: 31-10-2023 09:14

Sabah namazında bir araya gelen Kudüs sevdalıları Filistin için dua etti

İşgal rejiminin Filistin'e yönelik saldırılarının kara harekâtına dönüştüğü ve Gazzeli mücahidlerin en çok duaya muhtaç olduğu bu günlerde desteklerini esirgemeyen Diyarbakır halkı sabah namazı sonrası topluca dua etti, katledilen Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığınca "Sabah Namazında Aksa İçin Dua Vakti" temalı program kapsamında merkez Bağlar ilçesi Muhammediye Camiinde bir araya gelen Diyarbakırlılar, Filistin'de şehid edilenler için gıyabi cenaze namazı kıldı, dua etti.

Sabah ezanıyla camiye akın eden Kudüs sevdalıları, sabah namazından sonra Şehitler Kervanı Platformu Başkanı Ömer Çelik imamlığında gıyabi cenaze namazına durdu.

Program kapsamında cenaze namazını müteakiben Filistin için dua yapıldı.

7 ekimden bu yana aralıksız bir şekilde bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden mazlumları bombalayan işgal rejimi için beddua, tüm imkansızlıklara rağmen Mescid-i Aksa davasını kanı pahasına savunan HAMAS mücahitleri ve Filistinli direnişçiler için dua edildi.

Her sabah farklı bir semt camisinde devam etmesi planlanan dua programının yarın sabah namazındaki adresi 5'inci Harem-i Şerif olarak kabul edilen tarihi Ulu Camii olduğu belirtildi.

 




Bu haber 548 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI