Bugun...



BAĞLAR’IN ÇEHRESİ YENİ HİZMETLERLE DEĞİŞİYOR

Bağlar Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsal bölgelerdeki alt yapı ve üst yapı yenileme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şeyh Şamil Mahallesi’nde parke taşları tamir edilirken, Bağcılar Mahallesi’nde yeni yapılan kaldırımlara yeni parke taşları döşendi. Uzunbahçe Mahallesi’nde hem yeni yollar yapıldı, hem de su taşkınlarına karşı yerin altına beton borular monte edildi.

facebook-paylas
Tarih: 29-11-2023 16:18

BAĞLAR’IN ÇEHRESİ YENİ HİZMETLERLE DEĞİŞİYOR

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hizmet çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiğini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Bir çok bölgede vatandaşlarımızın arzu ettiği hizmetleri kazandırmaya devam ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Uzunbahçe Mahallesi’ne Yeni Yol Ve Beton Boru Çalışmaları

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal bölgelerde vatandaşların yeni yapılar inşa ettiği yerleşim yerlerinde yeni yollar yaparak su taşkınlarının önüne geçmek için yerin altına beton borular monte ederken, merkez mahallelerde de tahrip olan kaldırımları yeniliyor ve ihtiyaç duyulan bölgelerde parke taşları döşeyerek ulaşım ve yaya geçitleri için elverişli hale getiriyor.

Kırsal Uzunbahçe Mahallesi’nde yeni yapıların inşa edildiği bölgelere yeni yollar kazandırılarak ulaşım için hazır hale getirildi. Geçmiş dönemlerde yaşanan su taşkınları nedeniyle bu mahallede ayrıca beton borular döşendi.

Kullanılamaz Hale Gelen Kaldırımlar Yenileniyor, Yeni Parke Taşları Döşeniyor

Merkez Şeyh Şamil Mahallesi’ne bağlı 580.Sokak’ta kullanılamaz hale gelen  kaldırımlar, belediye ekiplerince gerçekleştirilen  çalışmalarla yenilenerek ayrıca tahrip olan  parke taşları tamir edildi. Bağcılar Mahallesi’nde de yeni kaldırımlar tamamlanarak döşenen parke taşlarıyla konforlu hale getirildi.

Diğer kurumların alt yapı çalışmaları sırasında hasar gören cadde, sokak ve kaldırımlarda da yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Beyoğlu :”Bir Çok Bölgede Çalışmalarımız Devam Ediyor”

İlçenin bir çok bölgesinde tam bir hizmet seferberliği anlayışıyla çalışmalara devam ettiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Kırsalda yeni yapıların inşa edildiği bölgelerde yeni yol ve alt yapı hizmeti ihtiyacı sürekli olarak artıyor. Vatandaşlarımızın ulaşımda sıkıntı yaşamaması için hızlı bir şekilde hareket ederek gerekli çalışmaları yapıyoruz. Merkezde de yine eskiyen kaldırınmları yeniliyor, ihtiyaca göre parke taşlarını tamir edip yeni parke taşları döşüyoruz. Şu anda bir çok bölgede çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi.




Bu haber 438 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI