Bugun...



Hüda Par Adayı Faruk Dinç, Güneydoğu Güncel Gazetesi'ni Ziyaret Etti

Halk Ekmek Fabrikası Projesi ve Yerel Basına Destek Vaadi

facebook-paylas
Tarih: 15-02-2024 04:35

Hüda Par Adayı Faruk Dinç, Güneydoğu Güncel Gazetesi'ni Ziyaret Etti

 

 

Yasin GÜLER - Hüda Par'ın Diyarbakır büyükşehir belediye başkan adayı Faruk Dinç, bugün Güneydoğu Güncel Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Dinç gazetede gündeme getirilen konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Dinç, Güneydoğu Güncel Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Zeki Özer’in Köşe yazısında Partilerin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarına Sorduğu Halk Ekmek Fabrikası projesine tam destek verdiğini belirtti ve her bir ilçeye birer Halk Ekmek Fabrikası açmayı planladıklarını duyurdu. Bu fabrikaların, ekonomik olarak dezavantajlı bölgelerde istihdamı artırarak bölge halkına katkı sağlaması bekleniyor.

Ayrıca, Dinç, büyükşehir belediyesini kazanmaları durumunda yerel basına destek olacaklarını vurguladı. Yerel basının, toplumun sesi olduğunu ve onların sorunlarını gündeme taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Diyarbakır'daki sorunların çözümü için de yerel basının önemli bir rol oynayacağını ifade etti.

Dinç, aynı zamanda Diyarbakır'ı temsil eden 2. Lig takımları Amedspor ve Diyarbakırspor'u desteklediğini açıkladı. Bu hafta ve önümüzdeki hafta her iki takımın maçlarına katılacağını belirterek, sporun toplumsal birlikteliği sağlamada önemli bir araç olduğunu vurguladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç'in ziyareti ve açıklamaları, Diyarbakır'da seçim atmosferini daha da hareketlendireceği öngörülüyor.




Bu haber 612 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI