Bugun...



DEVA Partili Karatutlu: "Dünya 5'ten büyükse, Kahramanmaraş da 5'ten büyüktür"

TBMM Genel Kurulunda söz hakkı alan DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan'ı ve TUSAŞ tesislerini ziyaret ettiğini belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 01-03-2024 00:20

DEVA Partili Karatutlu:

 

 

 

 

Ziyarette, Türk Havacılık ve Uzay Sanayinin son yıllarda gösterdiği başarılı performans ele alındı. Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve ekibi tebrik edildi.

 

"TUSAŞ ve diğer yatırımlar, Kahramanmaraş ve diğer deprem illerinde yaraları sarmaya bir nebze vesile olacak"

 

Karatutlu, TUSAŞ'ın deprem bölgelerine yapacağı yatırımların önemine dikkat çekti ve Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilecek yatırımlar hakkında bilgi aldı. "TUSAŞ ve diğer yatırımlar, Kahramanmaraş ve diğer deprem illerinde yaraları sarmaya bir nebze vesile olacak" diyen Karatutlu, yatırımların takipçisi olacaklarını belirtti.

 

"Dünya 5'ten büyükse, Kahramanmaraş da 5'ten büyüktür"

Kahramanmaraş'ın sanayi ve ticaret alanında komşu iller Gaziantep ve Kayseri kadar gelişemediğine dikkat çeken Karatutlu, son otuz-kırk yıldır 3-5 kişilik bir zümrenin kontrolünde olan yatırımların tabana yayılamadığını ve çeşitlendirilemediğini vurguladı. Karatutlu, "Dünya 5'ten büyükse Kahramanmaraş da 5'ten büyüktür" diyerek, Kahramanmaraş'ın potansiyeline dikkat çekti.




Bu haber 724 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI