Bugun...



‘’Şampiyonluk Yolunda inşallah sağlam adımlarla İlerleyeceğiz”

Tff 2.lig Kırmızı Grup’ta Şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor kendi sahasında konuk ettiği Uşakspor’u farklı yenerek Haftayı 3 puanla kapattı.

facebook-paylas
Tarih: 12-02-2024 17:21

‘’Şampiyonluk Yolunda inşallah sağlam adımlarla İlerleyeceğiz”

Taşkın Civelek

 

‘’Şampiyonluk Yolunda inşallah sağlam adımlarla İlerleyeceğiz”

Amedspor Teknik Direktörü  Mesut Bakkal , “İzlerken keyif alınan, bol pozisyon üreten, girdiği pozisyonları değerlendiren ve maç bittiği zamanda taraftarlar evine giderken yüzü gülerek mutlu bir şekilde gitmesini  sağladık. yaptığımız güzel şeyleri daha mükemmele ulaştırmaya çalışıyoruz. Şampiyonluk Yolunda inşallah sağlam adımlarla İlerleyeceğiz” dedi.

“Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum’’

Teknik Direktör Mesut Bakkal , kendi sahamızda 8-0 kazandığımız Uşakspor  maçını değerlendirdi. Konuşmasına ilk olarak taraftara teşekkür ederek başlayan  mesut Bakkal, “Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar gerçekten bize bugün oyunun her anında destek oldular. Oyuncularımızı da hep oyunun içerisinde tuttular. Onları hep daha iyi yapma adına motive ettiler. Bundan sonraki süreçte de inşallah biz hem sahada verdiğimiz mücadele ile hem oynayacağımız kaliteli futbolla hem de alacağımız sonuçlarla onları bir taraftan mutlu ederken, diğer taraftan da stadı tamamen doldurmalarını isteyeceğiz. Şimdi çok zorlu mücadelenin içerisindeyiz. Bu zorlu mücadelede taraftarlarımızın yanımızda olmasına ve bize vereceği desteğe çok ihtiyacımız olacak. Bugün özellikle onlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘’İlk yarıda  erken bulduğumuz golle ilk yarıyı önde kapattık ‘’

Uşakspor  takımını hafta içerisinde iyi analiz ettiklerini ifade eden  Mesut Bakkal, “Uşakspor’un  öne çıkan taraflarını, eksiklerini oyuncularımıza iyi anlattık. Bugün de bir taraftan gol ararken, diğer taraftan da arkadan rakibe açık vermemek için de defansif anlamda sorumluluk almaya çalıştık. İlk yarıda  erken bulduğumuz golle ilk yarıyı önde kapattık.  Oyunun her anında golü arayan, pozisyon üreten bir yapımız vardı.İkinci yarıda rakibin kalesine  yüklenerek  sonuca gittik.  75 ile 85 dakikaları arasındaki kısa bir süreçte rakibe topu vermedik adeta tek kale oynayarak sahadan farklı ayrıldık.” şeklinde konuştu.

‘’Bugün kazanalım ama nasıl kazanırsak kazanalım’ anlayışına bürünmeyeceğiz’’

Takımın yoluna sağlam adımlarla gideceğini belirten Mesut Bakkal , “Yaptığımız güzel şeyleri daha iyiye, daha mükemmele ulaştırmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızla devamlı görüşmelerimiz, toplantılarımız, analizlerimiz oluyor ve bunları antrenmanlarımızda çalışıyoruz. İzlerken keyif alınan, bol pozisyon üreten, girdiği pozisyonları değerlendiren ve maç bittiği zamanda taraftarlar evine giderken yüzü gülerek mutlu bir şekilde gitmesini istiyoruz. ‘Bugün kazanalım ama nasıl kazanırsak kazanalım’ anlayışına bürünmeyeceğiz. yaptığımız güzel şeyleri daha mükemmele ulaştırmaya çalışacağız. Yolumuza inşallah sağlam adımlarla devam edeceğiz. Diğer rakiplerimizin ne yaptığı an itibariyle bizi ilgilendirmiyor. Çünkü odaklanmamız gereken bir yer, yaşamamız gereken bir durum var. Bunu biz yaşayacağız. Maçlarımızı iyi oynayarak ve mücadele ederek kazanacağız. Bu baskıyı rakiplerimizin üzerinde onlara hissettirmeye çalışacağız. Ben oyuncularımızı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Son dakikaya kadar skoru arttırma adına pozisyon ürettiler. 8-0 gibi güzel bir galibiyetle önümüzdeki hafta Pazar günü deplasmanda oynayacağımız  Belediye Derincespor maçını düşünmeye başlayacağız” dedi.




Bu haber 632 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI