Bugun...



Diyarbakır Valisi Ali İhsan SU'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Vali SU, Tarafsız Haberciliğin Demokrasi İçindeki Rolüne Dikkat Çekerek Basının Önemi Vurgulandı.

facebook-paylas
Tarih: 10-01-2024 00:01

Diyarbakır Valisi Ali İhsan SU'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

 

 

Yasin GÜLER - Diyarbakır Valisi Ali İhsan SU, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak basın mensuplarının toplum için üstlendikleri önemli rolü vurguladı. Vali SU, demokrasinin temel unsurlarından biri olan tarafsız habercilikle topluma doğru ve güvenilir bilgi sağlayan gazetecilere teşekkürlerini iletti.*

Gelişen teknoloji ve hızla değişen haber dinamikleri içinde, bilgiye erişimin çeşitlendiği günümüzde basının rolünün daha da arttığını belirten Vali SU, basın mensuplarının fedakarca görev yaptığını ve kamuoyunu aydınlatma sorumluluğunu başarıyla üstlendiğini ifade etti. Ali İhsan SU, "Basın, demokratik bir toplumun olmazsa olmaz unsurlarından biridir. Haber alma özgürlüğü, toplumsal bilinci güçlendirir ve doğru kararlar alınmasına katkı sağlar" dedi.

Vali SU, mesajında ayrıca gazetecilik mesleğinin zorluklarına rağmen, basın mensuplarının mesleki etik ve ahlak kurallarına bağlı kalarak özveriyle çalıştıklarını kaydederek, bu nedenle onlara teşekkür etti. Ali İhsan SU, "Basın mensuplarımız, doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla toplumu bilgilendirerek, demokrasinin güçlenmesine katkıda bulunuyorlar. Bu özverili çalışmaları için hepsine şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Vali SU, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutlayarak, sevgi ve saygılarını iletti.




Bu haber 666 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI