Bugun...



Deva Partisi Diyarbakır İl Başkanı: " Ak Parti il teşkilatı Yalanla Toplumu Manipüle Etmeye Çalışıyorlar

Remzi Kaymak, istifa iddialarını sert bir dille reddederek, muhaliflerin gerçek gündemi gölgelemeye çalıştığını belirtti ve partisinin sağlam duruşundan ödün vermeyeceklerini vurguladı.

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2024 20:03

Deva Partisi Diyarbakır İl Başkanı:

 

 

Yasin GÜLER - Deva Partisi Diyarbakır İl Başkanı Remzi Kaymak, son günlerde ortaya atılan ve partisinden 50 kişinin istifa edip AK Parti'ye katıldığı yönündeki iddiaları sert bir dille reddederek, bu tür yalan haberlerle toplumu manipüle etmeye çalışanları eleştirdi. Kaymak, "Yalan haberlerle toplumu kandırmaya, partimizi zayıflatmaya çalışanların oyunlarına gelmeyeceğiz. İstifa eden kişi sayısı sadece 1, gerisi tamamen uydurma. Bu tür manipülasyonlarla halkın gözünü boyamaya çalışanlar, gerçek gündemi gölgelemeye çalışıyorlar ama biz buna izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaymak, Deva Partisi'nin sağlam duruşundan ödün vermeyeceklerini ve halkın gerçek ihtiyaçlarına odaklanmaya devam edeceklerini vurguladı. "Partimiz, halkımızın taleplerine cevap vermek, ülkenin geleceği için adil ve etkili politikalar üretmek için çalışıyor. Bu tür oyunlara ve manipülasyonlara asla izin vermeyeceğiz." diyen Kaymak, iddiaların doğruluğunun hukuki süreçte değerlendirileceğini ve gereken adımların atılacağını da ekledi.

Kaymak, son olarak, partisinin birlik ve beraberlik içinde güçlü bir şekilde ilerleyeceğini ve halkın güvenini asla kaybetmeyeceklerini belirtti.

Deva Partisi Diyarbakır İl Başkanı Remzi Kaymak'ın bugün düzenlediği basın toplantısında;

Basın ve Kamuoyuna

AK  Diyarbakır il teşkilatına ait sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Deva Partisi Bağlar İlçe Teşkilat Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin de içerisinde bulunduğu 50 kişinin Deva Partisinden istifa ederek Ak Partiye katıldığı iddia edilmiştir.

Ortaya atılan bu iddianın gerçeği yansıtmadığını kamuoyuyla paylaşmak isteriz. İlçe teşkilat  başkanı olduğu iddia edilen şahıs ilçe teşkilat başkanı olmadığı gibi ilçe  yönetim kurulu üyesi iken  şahsi kararı ile partimizden çok  önceden  istifa etmiştir. Bunun dışında herhangi bir istifa gerçekleşmemiştir. Bahse konu olayı yeni bir olaymış gibi ısıtıp kamuoyunu yanıltmaya çalışan İktidar partisi yine bildik yöntemlerle algı yaratma çabası içerisindedir.

Malum partiye sözümüz şudur: O eski günlerinizden eser kalmadığından varoluşsal sancılar çektiğinizin farkındayız. Bu sebepledir ki siyasi arenada üstünlük kuramadığınız partimize yönelik bu tarz çirkin yaklaşımlar içerisine girmektesiniz. Her ne kadar çöküşünüzün ayak seslerini duysak da siyasi saygınlığınızı korumanızı beklerdik. Lakin yaptığınız algı operasyonları ve ortaya attığınız yalan iddialarla bunun mümkün olmadığını görmekteyiz. Size sözümüz olsun ki algı operasyonlarınızı ve Ali Cengiz oyunlarınızı bu  seçimde size yenilgiyi tattırarak ve sizi Türkiye siyasi tarihinin unutulan dehlizlerine iterek ortadan kaldıracağız." ifadelerine yer verdi.

 

 




Bu haber 951 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI