Bugun...



AMEDSPOR SAHASINDA FİRE İSTEMİYOR

Amedspor, TFF 2 Lig'in 38’inci haftasında sahasında karşılaşacağı MenemenFKspor maçının hazırlıklarına 1 gün izinden sonra yarın ( Salı ) başlayacak.

facebook-paylas
Tarih: 29-04-2024 17:37

AMEDSPOR  SAHASINDA FİRE İSTEMİYOR



Taşkın Civelek
Geçen hafta  deplasmanda  Somaspor'u 1-0 mağlup eden ve haftayı 80 puanla 1’inci sırada tamamlayan  Amedspor, menemenFKspor ile  Pazar  günü yapacağı maçın hazırlıklarını Teknik direktör Mesut Bakkal   yönetiminde pas çalışması yapan futbolcular, yarı sahada gerçekleştirdikleri taktik mücadelesinin ardından antrenmanı tamamlandı.
MENEMENFKSPOR TAKIMI BİZİ İLGİLENDİRİYOR 
Amedspor’un  As  Başkanı  Ahmet Elhanay , taraftara seslenerek, hafta sonu oynanacak  Menemen FKspor maçına tüm futbolseverleri davet etti.Taraftardan  MenemenFKspor mücadelesinde tribünleri doldurmalarını isteyen  Elhanay, "Bu hafta çok önemli bir Takımla  oynayacağız. MenemenFKspor  takımın  konumu bizi ilgilendirmiyor. Herkes kendi takımına odaklandığı için bizim için sadece Amedspor’un ne yapacağı önemli. Umarım iyi bir maç olur. İzleyenler iyi bir maç izler. Burada önemli olan taraftarımızın stada gelmesi takımımızı  Şampiyon  takımı desteklenmesini  bekliyoruz " dedi.
YIRTICI BİR  EKİB HALİNE  GELDİK
As Başkan  Ahmet Elhanay, ‘’  Hafta  sonu  sahamızda oynayacağımız Menemen FKspor takımını  ağırlayacaklarını ve  puansız  göndermeyi  hedeflediklerini söyledi. As Başkan  Elhanay, denk  bütçeyle iyi  bir  takım kurduk.Amedspor  kiminle  maç yaparsa yapsın, hiçbir  takımın karşımızda elini  kolunu sallaya sallaya puan alabileceğini düşünmüyorum. Takım her şeyden önce çok   kaliteli oyunculardan  oluşuyor. Hepsi çok istekli,  çok hırslı.  Yırtıcı bir ekip haline geldik.sahamızda oynayacağımız  MenemenFKspor maçında dolu Tribünlere oynamak  ve Taraftarlarımızı bu şampiyonluk yarışında Takımımıza destek olmalarını ve alacağımız galibiyet bizim açımızdan önemli olacaktır. Dedi.
ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKIYORUZ
Amedspor’da  teknik  patron  Mesut Bakkal  , bu haftaki sahamızda oynayacağımız  son karşılaşma olan MenemenFKspor  sınavında da  kazanarak  sezonu  galibiyetle kapatmak olduğunu  söyledi. Bakkal ,’’MenemenFKspor maçı  bizim açımızdan çok önemli  olduğunun altını çizdi.’’ diye konuştu. Genç hoca ayrıca,oyuncuların performansından memnun olduğunu  ve  her maçta oyunlarını geliştirerek devam ettiklerini  belirten  Usta hoca , ‘’ İyi bir kadromuz var. Bu tecrübeli kadronun  sahada  en iyisini yapıyor .’’ Şeklinde konuştu.
HAYDİ AMEDSPOR TARAFTARLARI TAKIMINI YALNIZ BIRAKMA
Pazar günü sahasında konuk edeceği  MenemenFKspor maçında  Haydi Amedspor Taraftarları 35 bin kişilik  Atatürk Stadyumunu dolduralım bu Şampiyonluk turunu hep beraber atalım . MenemenFKspor'u evinde ağırlayacak olan  yeşil- Kırmızılı ekipte  Kapalı gişe oynanacak müsabakada  Takımımıza  destek olalım




Bu haber 352 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI