Bugun...



DBB Eş Başkanlarına David Minoves ve Dr. Muhsin Edib’in tebrik ziyaretlerini

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Uluslararası Etnik, Azınlıklar ve Halklar Merkezi Başkanı David Minoves, 9. Amed Tiyatro Festivali için kentte bulunan tiyatro grupları ve Süleymaniye Kültür Sanat Merkezi Başkanı Dr. Muhsin Edib’in tebrik ziyaretlerini kabul etti.

facebook-paylas
Tarih: 20-04-2024 14:00

DBB Eş Başkanlarına  David Minoves ve Dr. Muhsin Edib’in tebrik ziyaretlerini

 

 

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Uluslararası Etnik, Azınlıklar ve Halklar Merkezi Başkanı ve Kalkınma ve İşbirliği için Katalan Fonu Direktörü David Minoves, Uluslararası Etnik, Azınlıklar ve Halklar Merkezi Direktörü Jordi Garrell, 9. Amed Tiyatro Festivali için kentte bulunan tiyatro grupları ve Süleymaniye Kültür ve Sanat Merkezi Başkanı Dr. Muhsin Edib’i ağırladı. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasındaki ziyaretlerde konuklar, Eş Başkanları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Hatun: Tiyatro festivali halk için önemli

Tiyatro gruplarının ziyareti sırasında konuşan Eş Başkan Hatun, uzun bir süreden sonra 2019’da yeniden tiyatro festivalinin düzenlenmeye başladığını belirterek, tiyatro festivalinin halk için önemli olduğunu söyledi.

Bucak: Kültür sanat mirasını geliştirmek için çalışacağız

Eş Başkan Bucak ise Amed’in dil, kültür ve sanat konusunda büyük bir kent ve bu konuda önemli bir deneyime sahip olduğunu kaydederek, bu önemli mirasa sahip çıkmak, büyütmek, geliştirmek, genç yeni tiyatrocuları bu bünyeye katmanın önümüzdeki dönemin şiarı olacağını ifade etti.

Süleymaniye Kültür ve Sanat Merkezi Başkanı Dr. Muhsin Edib de, tiyatro festivaline katıldığı için memnuniyetini dile getirdi.

Eş Başkanlar Bucak ve Hatun, konuklarına ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.




Bu haber 716 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI