Bugun...



Serkan Genç : ”Kendi Sahamızda Kazanmak Çok Önemli”

TFF 2 Lig’in 20. Haftasında kendi sahasında konuk eden Diyarbekirspor , Adıyaman FKspor’u 2-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

facebook-paylas
Tarih: 16-01-2024 18:16

Serkan Genç : ”Kendi Sahamızda Kazanmak Çok Önemli”

 

Taşkın Civelek

 

  Diyarbekirspor  kulüb Başkanı Serkan Genç  , kendi sahalarında oynadıkları maçları kazanmanın çok önemli olduğunu ve bize bu sevinci yaşatan Teknik heyetimize, Futbolcularımıza  ve maça gelen Taraftarlarımıza da Teşekkür  ediyorum. Dedi.

Başkan Serkan Genç , “İki takım için de önemli bir maçtı. Özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçı  kazanmak çok önemli. Kazandığımız için mutluyum. Tabii çok oynayarak kazandık diyemem. İlk yarı iyi oynadık. Pozisyon zenginliğimiz  vardı. Özellikle ikinci yarıda daha farklı olabilirdi ama sahamızda  kazanma adına mutluyuz. Bu tür maçlar iyi oyundan ziyade kazanılması gereken maçlar, ne olursa olsun 2-0 gibi net skorla kazanmak önemliydi" dedi.

Girdiğimiz gol Pozisyonlar vardı ama onları  değerlendirebilseydik  sonuç daha farklı olabilirdi  sonuçta 3 puan aldık. Başkan Genç , "   Ligin ilk yarısında sahamızda  Serik Belediyesporu 1-0 yenmiştik ve Cumartesi günü  deplasmanda  aynı takımla oynayacağız . ve  O maçı da kazandığımızda hedefimizi biraz daha tutturmuş oluruz." şeklinde konuştu.




Bu haber 764 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI