Bugun...



Bilet Krizi Amed Spor'u Sarstı

Belirlenemeyen Bilet Satışları, Taraftarlar ve Pastane Yetkililerini Karşı Karşıya Getirdi

facebook-paylas
Güncelleme: 18-04-2024 20:38:17 Tarih: 18-04-2024 20:36

Bilet Krizi Amed Spor'u Sarstı

 

 

Amed Spor'un büyük bir heyecanla beklenen maçı öncesi yaşanan bilet satışlarındaki kaos, taraftarları ve pastane yetkililerini karşı karşıya getirdi. Hacı Baba Pastaneleri Dünya Şubesi'nde gerçekleştirilen bilet satışlarında, belirlenen saatlerde ve satılması gereken bölümlerin yetkililer tarafından kural dinlenmeden satılmasıyla başlayan sorunlar, kısa sürede büyüyerek tartışmalara ve huzursuzluğa dönüştü.

Pastane önünde toplanan yoğun kalabalık, bilet satışlarının düzensizliği ve adaletsizliği konusunda şikayetlerini dile getirdi. Taraftarlar, biletlerin kime, ne zaman ve nasıl satıldığı konusunda net bir açıklama talep ederken, Pastane yetkilileri bu durumu kontrol altına almakta zorlandı. İlk başta biletlerin yarın geleceği sözü verilse de, bu sözler kalabalığı tamamen sakinleştiremedi ve huzursuzluk devam etti.

Gerginliğin artması üzerine, olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve durumu kontrol altına almaya çalıştılar. Taraftarlar, yaşanan bu durumun kulüp yönetimi tarafından açıklığa kavuşturulmasını ve sorunun çözümü için adımlar atılmasını talep etti. 

Taraftar, bu olayın maç öncesi atmosferini olumsuz etkilendiğini ifade etti.

Bilet krizi sadece maç öncesindeki atmosferi değil, aynı zamanda kulüp ve taraftarlar arasındaki güveni de zedeledi. Taraftarların maç gününde nasıl bir tepki vereceği ve bu durumun maçın seyrine nasıl yansıyacağı ise belirsizliğini koruyor. Kulüp yönetimi ise yaşanan bu krizi çözüme kavuşturmak ve taraftarların güvenini yeniden kazanmak için hızla harekete geçmek zorunda olduğu belirtildi.




Bu haber 1116 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI