Bugun...



Siyonist işgalciler Gazze'de Filistinlilerin çadırlarını vurdu: 40 şehid

Siyonist işgalcilere ait savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde, yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı çadırları bombaladı. Saldırıda aralarında kadın ve çocukların da olduğu en az 40 Filistinli yanarak şehid oldu, çok sayıda sivil de yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 27-05-2024 00:27

Siyonist işgalciler Gazze'de Filistinlilerin çadırlarını vurdu: 40 şehid

 

 

İşgal ordusunun,Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarına düzenlediği saldırıda en az 40 Filistinli şehid oldu. 

İşgalcilere ait savaş uçakları, Refah'ın kuzeybatısında Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) depolarının bulunduğu bölgenin yakınında yaşayan yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarını bombaladı.

Filistin Kızılayından yapılan açıklamada, sağlık ekiplerinin aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu çok sayıdaki Filistinlinin cenazesi ile yaralıyı hastanelere götürdüğü belirtildi.

Bombardıman, kamptaki çok sayıda çadırın yıkılmasına ve yanmasına neden oldu.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, "İsrail savaş uçaklarının Refah kentinin kuzeybatısında yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı kampı acımasızca bombalaması sonucu çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti ve yaralandı. Kayıpları arama çalışmaları sürüyor." denidi. 
 




Bu haber 504 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI