Bugun...



Disk Dev Sağlık İş Sendikası, Dicle Üniversitesi Hastanesi Çalışanları İçin Ek Protokol Talebinde Bulunuyor

Maaş Artışı ve Hak İhlallerine Karşı Sendika Çıkışı: Dicle Üniversitesi Hastanesi Çalışanları Seslerini Yükseltiyor

facebook-paylas
Güncelleme: 04-01-2024 14:52:49 Tarih: 04-01-2024 14:51

Disk Dev Sağlık İş Sendikası, Dicle Üniversitesi Hastanesi Çalışanları İçin Ek Protokol Talebinde Bulunuyor

Yasin GÜLER - Disk Dev Sağlık İş Sendikası, Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapan işçi ve emekçilerin yaşadığı ekonomik zorluklara dikkat çekmek ve daha adil bir çalışma ortamı için ek protokol talebinde bulunmak amacıyla önemli bir adım attı. Son açıklamasında sendika, enflasyon oranlarına rağmen alınan maaşların asgari ücrete yaklaştığını belirterek, Dicle Üniversitesi Hastanesi çalışanları için ek protokolün zorunlu hale geldiğini ifade etti.

Bu kapsamda, sendika tarafından yapılan açıklamaya göre, 9 Ocak 2024 Salı günü saat 12.30'da poliklinik önünde düzenlenecek olan basın açıklaması, çalışanların hakları ve maaşları konusundaki taleplerini net bir şekilde ortaya koymayı hedefleyen sendika, çalışanların alın terine sahip çıkması adına geniş katılımlı bir eylem gerçekleştireceğini ve seslerini duyurabilmek için basınla buluşacağını duyurdu.

Disk Dev Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Bölge Şube Başkanlığı, bu önemli adımın, çalışanların maaşlarındaki düşüklüğe ve genel olarak işçi haklarına yönelik taleplerin daha geniş bir kitleye ulaşmasını amaçladığını belirtti. Bu süreçte, sendika tarafından yapılan açıklama, Dicle Üniversitesi Hastanesi çalışanlarının birlik ve dayanışma içinde olması gerektiğini vurgulayarak, adil bir çalışma ortamının sağlanması için mücadelelerine devam edeceklerini dile getirdi.




Bu haber 904 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI