Bugun...



Talaytepe Ortaokulu öğrencileri atletizm ve futbolda büyük başarılar elde etti

Bingöl ilinde 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen Gruplar Atletizm yarışması, Diyarbakır’ın genç sporcularının başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerine çekti. Talaytepe Ortaokulu öğrencileri, bu önemli organizasyonda Diyarbakır’ı temsil ederek büyük başarılar elde etti.

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2024 11:14

Talaytepe Ortaokulu öğrencileri atletizm ve futbolda büyük başarılar elde etti

 

 

Yarışmalarda Talaytepe Ortaokulu'nu temsil eden Feride İdil Turan, 60m koşusunda birinci olurken, uzun atlama branşında da ikinci oldu. Diğer bir öğrenci Nisanur Eringin ise yüksek atlama branşında grup birincisi olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Bu başarılarla Talaytepe Ortaokulu, atletizmde de adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Ancak Talaytepe Ortaokulu sadece atletizmde değil, futbol branşında da büyük başarılar elde etti. Okulun futbol takımı, Türkiye yarı finaline kalarak büyük bir başarıya imza attı. Bu başarılarla Talaytepe Ortaokulu, hem atletizmde hem de futbolda adını duyurarak Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil etti.

Bu başarıların arkasında, Talaytepe Ortaokulu'nun spor alanındaki güçlü ve başarılı yönetimi bulunuyor. Okulda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Azamettin Özaydoğdu, 2022-2023 eğitim öğretim yılında çeşitli branşlarda okula 16 adet kupa kazanarak öğrencilerini teşvik etmiş ve onlara spor yapma tutkusunu aşılamıştır.

Talaytepe Ortaokulu, okul sporları kapsamında çeşitli branşlarda faaliyetlere katılarak, hem il içinde hem de il dışında yapılan grup müsabakalarında başarı göstererek ilimizi en iyi şekilde temsil ediyor. Bu başarılar, öğrencilerin ve okulun spor alanındaki çalışmalarının ne kadar etkili ve başarılı olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Talaytepe Ortaokulu'nun atletizmde ve futbolda elde ettiği bu başarılar, genç sporcuların gelecekteki başarılarına olan inancı artırırken, okulun spor alanındaki başarılı çalışmaları da takdirle karşılanıyor.




Bu haber 440 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI