Bugun...



Uluslararası Molla Ahmed El-Cezeri Sempozyumunda kapanış programı yapıldı

Şırnak Valiliği, Şırnak Üniversitesi, Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesinin iş birliğinde düzenlenen 2'inci Uluslararası Molla Ahmed El-Cezeri Sempozyumu yoğun bir ilgi ile devam ediyor. Sempozyumun birinci gününde gerçekleştirilen üç oturumun ardından ikinci gününde de dört oturum gerçekleştirildi

facebook-paylas
Tarih: 14-10-2023 00:20

Uluslararası Molla Ahmed El-Cezeri Sempozyumunda kapanış programı yapıldı

Değerlendirme ve kapanış oturumu Cumhurbaşkanı danışmanı Gülşen Orhan, Şırnak Üniversitesi Rektörü Abdurrahim Alkış, İlçe kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Nazlı Demir, Prof. Dr. M. Nesim Doru katılımı ile yapıldı.

Kapanış oturumunda konuşan Gülşen Orhan, muazzam ve muhteşem şekilde organize edilen sempozyumun hayırlı olmasını diledi.

Molla Ahmet El-Cezeri Sempozyumu kapanış oturumu sonrası şiir ve kaside yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Cumhurbaşkanı danışmanı Gülşen Orhan ve ilçe Kaymakamı Nazlı Demir tarafından ödüller verildi. Sempozyumuna katılım gösteren akademisyenlere İlçe kaymakamı tarafından katılım belgeleri takdim edilerek, katkı ve katılımları için teşekkür etti.

Sempozyumun 2'inci gününde katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekildi. Akşam 20.00'da yapılacak şiir ve ilahi dinletisi ile son bulacak.




Bu haber 653 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI