Bugun...



Sur İlçesinde Kaldırım İhlali Skandalı: Müdahalesizlik Şaşkınlık Yaratıyor

Sur'un Açık Hava Müzesi Niteliğindeki Alanında Kaldırım İhlali Vurgunu

facebook-paylas
Tarih: 09-05-2024 00:05

Sur İlçesinde Kaldırım İhlali Skandalı: Müdahalesizlik Şaşkınlık Yaratıyor

 

 

Haber Merkezi - Diyarbakır'ın tarih ve kültür zengini ilçesi Sur, son zamanlarda kaldırım ihlalleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Gazetemizin ihbar hattına gelen şok edici görüntüler, Sur'un açık hava müzesi konumundaki tarihi caddelerinde yaşanan kaldırım ihlallerini gözler önüne serdi. Gazi Caddesi'nde bulunan Salos Camii karşısında faaliyet gösteren bir kebapçının, kaldırımın tamamını ve caddenin yarısını kaplayacak şekilde masa ve sandalyelerini sermesiyle ortaya çıkan manzara, tepki ve eleştirilere neden oldu.

Sur ilçesinde DEM Parti'nin ilçe belediye başkanlığını yürütmesine rağmen kaldırım ihlallerinin artması, yönetimdeki ihmali ve sorumsuzluğu gözler önüne seriyor. Halkın günlük yaşamını olumsuz etkileyen bu durum, belediyenin müdahale etmemesiyle daha da vahim bir hal alıyor. Yerel yönetimin, kaldırım işgallerine karşı etkili önlemler almaması, vatandaşların tepkisine neden olurken, Sur'un tarihi dokusuna zarar verilmesi endişeleri de artıyor.

Sur'un kültürel mirasına sahip çıkılması ve ilçenin turizm potansiyelinin korunması adına, belediyenin kaldırım ihlallerine karşı sıkı denetimler yapması ve gerekli yaptırımları uygulaması bekleniyor. Aksi takdirde, Sur'un tarihî zenginliklerine zarar veren bu tür olayların artarak devam etmesi, hem yerel halkı hem de ziyaretçileri üzecek ve ilçenin itibarını zedeleyecektir.




Bu haber 831 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI