Bugun...



BAĞLAR BELEDİYESİ’NDEN KIŞ HAZIRLIĞI

KIRSALDA YENİ YOLLAR VE BETON BORU DÖŞEME,MERKEZDE YOL ONARIM ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

facebook-paylas
Tarih: 17-10-2023 12:07

BAĞLAR BELEDİYESİ’NDEN KIŞ HAZIRLIĞI

Bağlar Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesinde kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için yeni yol, yol bakım ve üst yapı çalışmalarını yoğunlaştırdı. Karacadağ bölgesinde yer alan Karahan Mahallesi merkez ve bağlı üç mezrada inşa edilen yeni yapıların yer aldığı alanlarda 15 kilometreyi bulan yeni yol yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,Övündüler ve Ekinciler mahallelerinde de 40 adet beton boru döşeyerek olası sel ve su taşkınlarına karşı önlem aldı.

İlçe merkezinde de Bağcılar Mahallesi’nde  diğer kurumların çalışmaları sırasında bozulan yollar onarılarak ulaşım için yeniden elverişli hale getirildi.

Vatandaşların huzur içerisinde bir yaşam sürmesi için her türlü önemi almaya gayret gösterdiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Tüm imkanlarımız ve ekiplerimizle beraber vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri kazandırmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

Kırsalda Kış Tedbirleri Yoğunlaştırıldı

Bağlar Belediyesi, ilçenin kırsal bölgelerinde ve ilçe merkezinde  kış hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Vatandaşlar tarafından yeni yapıların inşa edildiği yerleşim yerlerine yeni yollar açılarak ulaşım sorunu çözülüyor, olası su taşkınları ve sel olaylarına karşı beton boru döşeme çalışmaları yapılarak kış döneminde mağduriyet yaşanmaması için önleyici tedbir alınıyor.

Kırsal Karahan Mahallesi merkezi  ile mahalleye bağlı Sofu Halil,Altıntepe ve Kışla mezralarında 15 kilometreye yakın yeni yol çalışması gerçekleştiren belediye ekipleri,Övündüler Mahallesi’nde 18 ve Ekinciler Mahallesi’nde de 22 olmak üzere toplam 40 adet beton boru döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Diğer Kurumların Alt Yapı Çalışmaları Sırasında Bozulan Yollar Onarılıyor

İlçe merkezinde ise Bağcılar Mahallesi’nde diğer kurumların gerçekleştirdiği alt yapı çalışmaları sonucu bozulan yollara yönelik  asfalt yama çalışmaları yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış öncesinde yolları ulaşım için elverişli hale getirdi. Titiz bir çalışma yürüten ekiplerin çalışmaları çevrede yaşayan esnaflar ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 Yıl boyunca kırsal bölgelerde yeni yol açma, bozulan yolları yenileme ve üst yapı çalışmalarını yürüttüklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, merkezde de yine vatandaşların huzur içerisinde yaşaması için yoğun bir gayret ortaya koyduklarını söyledi.

“Vatandaşlarımızın Huzuru İçin İhtiyaç Duyulan Hizmetleri Yapıyoruz”

 Başkan Beyoğlu,”Bizim için hizmetin sınırı ve zamanı yok. Yılın her döneminde bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Kışa yönelik tedbirleri de alıyoruz. Ekiplerimiz kırsal bölgelerde yoğun bir şekilde çalışma yürütüyor.İhtiyaç duyulan bölgelere yeni yollar kazandırıyoruz, su ve sel olaylarına karşı beton boru döşeme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. İlçe merkezinde de yine diğer kurumların gerçekleştirdiği alt yapı başta olmak üzere diğer çalışmalar nedeniyle bozulan yolları ulaşım için elverişli hale getiriyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.




Bu haber 518 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI