Bugun...



Taş Ailesinin Mutlu Günü

Ergani’nin tanınmış ailelerinden Erganisporun Eski Kulp Başkanı Kenan Taşın kıymetli evlatları olan Emir ve Eser’in sünneti için düzenlenen törenle Erkekliklerine ilk adımlarını attılar.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-03-2024 17:27:50 Tarih: 31-03-2024 17:17

Taş Ailesinin Mutlu Günü


TAŞKIN CİVELEK

Emir ve Eser’in  sünnet  düğününe ;   Ak  parti  Diyarbakır Millet Vekili Mehmet Galip Ensarioğlu, Kamu kurum kuruluş müdür ve çalışanlar, değişik illerden iş insanları, esnaf camiası, eş dostların ve misafirlerin katılım sağladığı görkemli  Sünnet  töreni gerçekleştirildi.   Ergani Düğün Salonunda  Gerçekleştirilen ve  çok sayıda misafiri bir araya getiren  Sünnet düğünde davetlilere yöresel yemekler ikram edildi. 
Kirve Galip ensarioğlu  Sünnet olan Cocuklara  hediye Taktı. Ensarioğlu yaptığı konuşmada,Kirvesi olduğum  Emir ve Eser’in  sünnet düğünlerine  iştirak ederek bu mutlu günlerindeAllah yollarını  ve  bahtları açık olsun, Taş  Ailesinede  hayırlı olsun , dedi.
 Kenan  TAŞ oğlanlarımızın Sünnet  düğün merasimine gelenlere, gelemeyenlere ve emeği geçenlere teşekkür mesajı yayımladı. Taş; "Düğünümüze katılan tüm misafirlere, mesai arkadaşlarıma aynı zamanda Kirverliğiyle bizleri  onurlandırıp akrabalık oluşturmasında d olayı sayın Galip Ensarioğluna Taş Ailesi olarak Teşekkür ederken, Diyarbakır’dan ve Ergani’de  Sünnet Düğünümüze  katılan tüm sevdiklerimize bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyor herkese böyle mutlu günler diliyorum.  ” dedi.




Bu haber 897 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI