Bugun...



TEK HEDEF 3 PUAN

Amedspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Sarıyer maçı hazırlıklarına devam ediyor.Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde Şehmuz Özer Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, futbolcular iki grup halinde çalıştı.

facebook-paylas
Tarih: 17-01-2024 16:56

 TEK  HEDEF 3 PUAN

 

Taşkın Civelek

 

Bir grubun rejenerasyon çalışması gerçekleştirdiği antrenmanda diğer grup; dinamik ısınma, pas çalışması, 5'e 2 ve sonuçlandırma çalışması yaptı.Yeşil  kırmızılılar, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek

ELHANAY :TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ

Amedspor’un As  Başkanı Ahmet  Elhanay   " Pazar  günü sahamızda oynayacağımız Sarıyer  maçına çok önem veriyoruz. her iki takım açısında zor bir maç olacağını vurgulayan Elhanay , "İyi, baskılı oynayıp skoru elde etmek istiyoruz ama futbol bu, içerisinde bir sürü şey var, her şeye de hazırlıklıyız. İyi oyunumuzu sahaya yansıtırsak .puan sıralamasında iyi bir yere yükselmek. Oda Taraftarlarımızı bu karşılaşmada takımımıza destek olmalarını  ve Ligin  ilk yarısında yaşadığımız Sarıyer maçında yaşadığımız olaylarla karşı karşıya kaldık. Bizim Taraftarlarımızdan ricamız olacak   Tahriklere kapılmadan sahada mücadele eden Futbolcularımızı desteklesinler ve  sahadan 3 puanla  ayrılmaktır," diye konuştu.

GOL SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Özellikle  son  deplasmanda oynadığımız  Denizlispor  maçında  pozisyonları  gole Çevirememelerinin faturası ödediklerini belirten  Bakkal, bu sorunu çözeceklerini savundu 56 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, ‘’ Üçüncü bölgede  gol atma  sorunu yaşıyorsanız bu  formansyonla ilgili  bir  durum değildir. Hepimiz  doğru yolda  olduğumuza  inanıyoruz.

Gerek  Denizli spor karşısında girdiğimiz fazla gol pozisyonuna girdik. Eğer  girdiğimiz pozisyonları  değerlendirebilseydik. Denizliden 3 puanla dönerdik.gol atmamama sorununu  Sarıyerspor  maçında  gol sorununu da  Çözebiliriz .  diye  düşünüyorum.’’ İfadelerini kullandı.




Bu haber 311 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI