Bugun...



CUMHURİYETİMİZİN BAŞKENTİ ANKARA’DA “SON AKŞAM YEMEĞİ” COŞKUSU

Etkileyici konusu, güçlü oyuncu kadrosu ve sinematografisiyle dikkatleri üzerine çeken “Son Akşam Yemeği” filminin Ankara galası yapıldı. Yapımcı A. Selim Tuncer, Yaratıcı Yapımcı Esra Seyrekbasan, Yönetmen Levent Onan ile birlikte Engin Şenkan, çocuk oyuncu Azra Aksu, Yasemin Baştan ve Aslı Tandoğan’ın katıldığı galada tüm ekip dakikalarca ayakta alkışlandı.

facebook-paylas
Tarih: 30-10-2023 00:20

CUMHURİYETİMİZİN BAŞKENTİ ANKARA’DA “SON AKŞAM YEMEĞİ” COŞKUSU

Cumhuriyet'in ilanından önceki gün, Ankara’daki Çankaya Köşkü mutfağında yaşananları anlatan, CineGenna Pictures’ın yapımcısı olduğu, Levent Onan’ın yönettiği “Son Akşam Yemeği” filminin Ankamall AVM'de gerçekleşen galasına halk büyük ilgi gösterdi. Film gösterimi öncesi seyircilerle bir araya gelen ekip, duygu ve düşüncelerini anlattı.

Cumhuriyet'in birleştirici sofrasına herkesi davet ettik diyen Yapımcı A. Selim Tuncer, "Biz bu projeyi çok önemsedik. Herkesin ve özellikle oyuncularımızın fedakarlıklarıyla bugüne, 29 Ekim'e yetişsin istedik. Cumhuriyet'in birleştirici sofrasına herkesi davet ettik ve bu film 100. yılımıza armağan olsun istedik. Tüm gayretimiz buydu." dedi.

 

 




Bu haber 687 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI