Bugun...



ÇALIŞMALAR TAM GAZ

TFF 2 .lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amedspor 15 günlük Antalyanın ilçesi Belek’teki kampını bugün yapacağı son Antrenmanla Tamamlayıp yarın sabah Karayoluyla Denizliye gececek. Yeşil- Kırmızılı ekip Denizli ‘de hafif Ter İdmanı yaparak maç saatini bekleyecek.

facebook-paylas
Tarih: 12-01-2024 18:37

ÇALIŞMALAR  TAM  GAZ

 

Taşkın Civelek

 

Mesut Bakkal  yönetiminde  çalışmalarını  sürdüren  Amedspor,  Denizlispor  hazırlıklarına  devam etti. Yoğun bir tempo altında  çalışmalarını sürdürdü.Bakkal , antrenman boyunca  öğrencilerini sık sık uyararak, onlara direktif  verdi.

‘’TAKIMIN ŞU ANKİ GÖRÜNTÜSÜNDEN ÇOK MEMNUNUM’’

Teknik  direktör Mesut Bakkal , ‘’Takımın Şu Anki  Görüntüsünden  Çok Memnunum,Bizim  Zaten beklentimiz de buydu, takım içerisindeki Futbolcular arasındaki Uyum sorununu da ortadan kaldırdık. Futbol adına da bazı değerleri de ortaya koymuş bir takım olacak. Takımın Kamp boyunca hırslı ve  azimli olmalarından çok memnunum . " ifadelerini kullandı.

Deplasmanda oynayacağımız  Denizlispor maçında her iki Takım açısından zor  bir  karşılaşma olacak. Biz Denizliden  galibiyetle  dönerek. Rakiplerimizle  aramızdaki puan farklarını yavaş – yavaş  yakalayacağız.  Bakkal  , "  Denizlispor Bizi gelecek adına umutlandıracak güzel bir oyun,ve  iyi bir sonuçla Diyarbakır’a dönmektir. Denizlispor maçı bizim için çok önemli, Bunu yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

 

 

 




Bu haber 478 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI