Bugun...



Molla Abdulbari Çelik: İşgalci katil sürüleri yakın bir zamanda mağlup olacaklar

Adana'da düzenlenen Filistin'e destek mitinginde konuşan İTTİHADUL Ulema üyesi Molla Abdulbari Çelik, "Kur'an bize, 'Yakında o toplum bozguna uğratılacak ve arkalarını dönüp kaçacaklardır' müjdesini veriyor. Filistin topraklarını işgal eden o hırsızlar, o katil sürüleri Allah'ın izniyle yakın bir zamanda mağlup olacaklar." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 22-10-2023 18:47

Molla Abdulbari Çelik: İşgalci katil sürüleri yakın bir zamanda mağlup olacaklar

Peygamber Sevdalıları Vakfı Adana Temsilciliği, Filistin ile Aksa Tufanı direnişine destek amacıyla Adana'da Merkez Camii yanında miting düzenledi.

Sivil Toplum Kuruluşu ve siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı mitingde, siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik katliamına tepki gösterildi.

Programda bir konuşma yapan İTTİHADUL Ulema üyesi Molla Abdulbari Çelik, işgalci rejimi ve ona destek veren ülkeleri telin etti.

"Gevşemeyin, üzülmeyin; eğer (gerçekten) iman etmişseniz en üstün olan sizlersiniz." ayetine atıfta bulunan Çelik, "Galip ümmet-i Muhammed'dir, galip Filistin'dir, galip Kassam'dır, galip şehitlerdir." diye ekledi.

İşgalci siyonistlerin Müslümanlar tarafından tarih boyunca iyi tanındığını belirten Çelik, "Yusuf'a merhamet etmeyen, Yusuf'u kuyuya atan, köle olarak satan, öldürmeye teşebbüs eden, bugün Filistin'de çocuklarımızı öldüren o katillerin çocuklarıdırlar. Babalarına merhamet etmeyen, 30 yıl babalarını, Yakup Peygamberi dert, keder içerisinde bırakan çetelerdirler. İşte bugünkü çeteler o çetelerin çocuklarıdırlar. Musa Peygamber'e eziyet eden, İsa Peygamber'e eziyet eden, Muhammed Mustafa'ya eziyet eden siyonist çetelerdirler. İşte bunlar, onların çocuklarıdırlar." dedi.

Çelik, "Ey Müslümanlar! Kur'an bize müjde veriyor: 'Yakında o toplum bozguna uğratılacak ve arkalarını dönüp kaçacaklardır.' Filistin topraklarını işgal eden o hırsızlar, o katil sürüleri Allah'ın izniyle yakın bir zamanda mağlup olacaklar. Sırtlarını çevirip nereden gelmişlerse defolup oraya gidecekler Allah'ın izniyle." diye konuştu.

İşgal elçisi ile Diyanet İşleri eski Başkanı Merhum Ahmet Hamdi Akseki arasındaki konuşma

1950'lerde işgalci rejimin konsolosunun, dönemin Diyanet İşleri Başkanı Ahmet Hamdi Akseki ile yaptığı görüşmeyi aktaran Çelik, şöyle devam etti:

"Konsolos, Merhum Akseki'den randevu talep eder.  Merhum Akseki randevu talebine bir anlam verememesine rağmen kabul eder. Konsolos, ziyaretinin ana sebebini şöyle izah eder:

"Sizin peygamberiniz bir hadisinde, 'Müslümanlarla yahudiler çarpışmadıkça kıyamet kopmayacaktır. Yahudi taşın, ağacın arkasına saklanacak, bunun üzerine o taş, o ağaç Yahudi’yi kovalayan kimseye, ‘Ey Müslüman! Arkamda bir Yahudi var, gel onu öldür!’ diyecek. Yalnız garkad ağacı bir şey söylemeyecek. Çünkü o Yahudilerin ağaçlarındandır.' diyor. Ve ardından şöyle devam eder; 'Bakın biz devlet kurduk, buna ne dersiniz?'

Merhum Akseki, bunun üzerine şunları ifade eder: Ben de bu hadisi biliyorum. Peygamberimiz söylemişse mutlaka gerçekleşeceğine de iman ediyorum. Fakat ben, Yahudilerin her biri dünyanın bir bölgesine dağılmışken, Müslümanlar onları nasıl bulacak ve tanıyacaklar diye düşünüyordum. Siz Filistin’de toplanmaya başlayınca ben de, 'işte Peygamberimizin haber verdiği hadise yaklaşıyor' dedim. Gerekli cevabı alan elçi hiçbir söz söylemeden makamdan ayrılır."

"Bizim ahiret aşkımız, onların dünya muhabbetinin üzerine galip gelecektir"

Çelik, konuşmasının sonunda, "Onlar bizlerle imtihan oluyor, biz de onlarla imtihan oluyoruz. Onların tepsisi dolu, bizim tasımız boştur, Allah'ın izniyle biz o boş olan tasımızı onların dolu olan tepsisine vuracağız. Bizim ahiret aşkımız, onların dünya muhabbetinin üzerine galip gelecektir. Allah HAMAS'a yardım etsin, Allah Kassam Tugayları'na yardım etsin, Allah bütün direniş gruplarına yardım etsin. Eğer Kudüs özgürlüğüne kavuşursa dünya esaretten kurtulur." ifadelerini kullandı.

Molla Abdulbari Çelik'in konuşmasının ardından miting, Molla Ekrem Derdiyok'un okuduğu dua ile son buldu.




Bu haber 644 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI