Bugun...



HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut Çınar Köylerine Ziyaret

Çınar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut Köy Ziyaretlerinde Halkla Buluştu

facebook-paylas
Tarih: 24-02-2024 00:05

HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut Çınar Köylerine Ziyaret

Yasin GÜLER - Çınar Belediye Başkan adayı Vedat Turgut, Çınar ilçesine bağlı köylerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığı, Çınar Belediye Başkan adayı Vedat Turgut'un son dönemde Çınar ilçesine bağlı köylerde gerçekleştirdiği ziyaretlere dair açıklamalarda bulundu. Vedat Turgut'un Öncülü (Xîtmêran) köyünde Hacı Edip Öztürk'ü, Yaprakbaşı (Barê) köyünde ise Bıldırcın ve Kızıltop ailelerini ziyaret ettiği belirtildi. Meydan (Şorşib) köyünde ise Cuma namazını kıldıktan sonra halk ile bir araya gelerek onların talep ve beklentilerini dinlediği ifade edildi.

Çınar Belediye Başkan adayı Vedat Turgut'un köy ziyaretlerinin, halkla doğrudan temas kurarak onların sorunlarını dinleme ve çözüm önerilerini paylaşma amacıyla gerçekleştirildiği vurgulandı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan ziyaretlerde, Turgut'un köylülerle samimi bir diyalog içerisinde olduğu ve onların taleplerini not alarak çözüm odaklı bir yaklaşım sergilediği belirtildi.

HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığı, Vedat Turgut'un köy ziyaretlerinin ilerleyen süreçte de devam edeceğini ve halkla birlikte daha güçlü bir Çınar için çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.




Bu haber 655 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI