Bugun...



GÖRME ENGELLİLERE DOĞUBEYAZIT GEZİSİ

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Altı Nokta Körler Derneğine kayıtlı 42 görme engelli vatandaş için gezi proğramı düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 16-08-2023 12:14

GÖRME ENGELLİLERE DOĞUBEYAZIT GEZİSİ

 

Yenişehir Belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile  Diyarbakır Altı Nokta Körler Derneği işbirliğiyle düzenlenen gezide görme engelli 42 vatandaş, Van ve Ağrı illerinde bulunan tarihi ve kültürel alanları gezdi.

Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, “Tüm engelli vatandaşların bizim için çok kıymetli olduğunu ve engelli bireylerin moral ve motivasyonu artırmak için bu tarz etkinliklere de yer verdiklerini belirterek,’’ Belediyemiz tarafından engelli vatandaşlarımız için doğa, tarihi, turistik alanlar, sosyal alanlar ve müzeler gibi birçok yere farklı projeler ve ortak çalışmalar ile  geziler düzenlenmektedir. Sosyalleşme imkanı bulan engellilerimizin yüzlerindeki mutluluk bizleri de mutlu etmektedir.’’ şeklinde konuştu 

Altı Nokta Körler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Akif Karakaş ise Yenişehir Belediyesinin kendilerine bu imkanı sunan Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci’ye teşekkür etti.




Bu haber 696 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI