Bugun...



KESK ve Ticaret Borsası’ndan Eş Başkanlara tebrik ziyareti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, KESK Şubeler Platformu, Ticaret Borsası ve NAR-DER yöneticilerini ağırladı.

facebook-paylas
Tarih: 19-04-2024 18:51

KESK ve Ticaret Borsası’ndan Eş Başkanlara tebrik ziyareti

 

 

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Diyarbakır Şubeler Platformu, Ticaret Borsası ve Narlıca Köyü Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (NAR-DER) yöneticileri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’a tebrik ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasındaki ziyarette sivil toplum örgütleri temsilcileri, Eş Başkanları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Yeşil: Tarıma dayalı projelerde belediye ile çalışmak istiyoruz

Ziyarette konuşan Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, borsa olarak tarıma dayalı olduklarını, projelerde belediye ile çalışmak istediklerini belirterek, kooperatiflerin oluşturma çalışmalarının ardından Fiskobirlik, Çukobirlik, Tarişbirlik gibi Mezopotamya Birlik’in kurulması gerektiğini söyledi.

Bucak: Kooperatifler oluşturmak için ortaklaşacağız

Eş Başkan Bucak ise halkın ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin ziyaretlerinin kendileri için önemli olduğunu belirtti. Sekiz yıllık kayyum sürecinde sivil toplum örgütleri ve basının belediyeye giremediğini ifade eden Bucak, yeni dönemde belediye kapılarının herkese açık olacağını ve kentte hizmet yapmak için birlikte işbirliği yapacaklarını söyledi. Kentin ekonomisini geliştirmek, yatırımlar yapmak ve kooperatifler oluşturmak için ortaklaşacaklarını kaydeden Bucak, tarım ve hayvancılık alanına ilişkin önemli projeleri olduğunu belirtti. Bucak, ziyaretleri nedeniyle Yeşil’e teşekkür etti.




Bu haber 380 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI