Bugun...



Türkiye Genel Seçim Anketi Sonuçları Açıklandı

Nokta, Türkiye genelinde yapılan son seçim anketinin detaylarını kamuoyuyla paylaştı. 54.284 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen anket, 2024 Türkiye Genel Seçimleri için önemli bir öngörü sağlıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-03-2024 01:38:42 Tarih: 19-03-2024 01:30

Türkiye Genel Seçim Anketi Sonuçları Açıklandı

 

 

Yasin GÜLER - Anketin sonuçlarına göre, AK PARTİ %30.5 ile en yüksek oy oranına sahip parti konumunda bulunuyor. CHP ise %23.1 oy oranıyla ikinci sırada yer alıyor. MHP %9.4, İYİ PARTİ %8.1, ve DEM %7.1 oy oranlarıyla sırasıyla üçüncü, dördüncü ve beşinci sıralarda bulunuyorlar.

Dikkat çeken bir diğer sonuç ise HÜDA PAR'ın %5.7'lik oy oranına ulaşması. Bu sonuç, HÜDA PAR'ın seçimlerdeki gücünü gösteriyor ve dikkat çekici bir yükseliş olarak nitelendirilebilir. Diğer yandan, YRP %3.5, MP %2.9, BBP %1.1 ve SP %1.0 oy oranlarına sahipler.

Ankete katılanların %3.9'u henüz kararını vermemiş durumda, %3.7'si ise diğer partilere oy vermeyi tercih ediyor. Bu da seçimin seyrini etkileyebilecek önemli bir unsuru temsil ediyor. 

Anket sonuçları, seçim öncesi politik atmosferi ve partilerin performansı hakkında önemli ipuçları sunuyor. Bu sonuçlar, seçim stratejilerini belirlemede ve kampanya planlarını yapmada partilere yol gösterici olabilir.




Bu haber 1307 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI