Bugun...



Diyarbakır Valiliğinden Basın Açıklaması: Darp İddiaları Gerçeği Yansıtmıyor

Yangın Bölgesindeki Taziye Ziyareti Hakkında Kamuoyuna Bilgilendirme

facebook-paylas
Tarih: 23-06-2024 19:01

Diyarbakır Valiliğinden Basın Açıklaması: Darp İddiaları Gerçeği Yansıtmıyor

 

 

Yasin GÜLER - Diyarbakır Valiliği, bazı sosyal medya hesapları ve basın yayın organlarında yer alan "Yangın bölgesinde valiye 'yalan söylüyorsunuz' diyen genç darbedildi" iddialarının kesinlikle gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Vali Ali İhsan Su, 22 Haziran 2024 tarihinde, Çınar ilçesi ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi arasında yaşanan arazi yangınında hayatını kaybeden vatandaşların taziyesine katılmak üzere Köksalan ve Yazçiceği Mahallelerine ziyarette bulundu. Taziye programında, ailelerin acılarını paylaşan Vali Su, gerekli destek ve yardımların sağlanması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Ziyaret sırasında, taziye yerinde bulunan bir vatandaşın tepkili söylemlerde bulunduğu, cenaze yakınlarının ise bu tepkinin kendilerine yönelik bir hakaret olarak algılandığını belirterek, taziye yerinde bu tür söylemlerin doğru olmadığını ifade ettikleri bildirildi. Valinin korumaları ile S.Ç. arasında herhangi bir darp olayı yaşanmadığı açıklandı.

 

Valilik, devletin tüm kurumlarıyla yangında mağdur olan vatandaşların yanında olmaya devam edeceğini belirterek, yangında hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar edilmemesi çağrısında bulunuldu.




Bu haber 410 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI