Bugun...



Umut Kervanı Gazze'de insani yardım çalışmalarını sürdürüyor

7 Ekim'de başlayan "Aksa Tufanı" sonrasında işgal rejiminin Gazze'ye yönelik sürdürdüğü bombardıman aralıksız devam ederken hayır kurumlarının da bölgede insani yardım çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 31-10-2023 00:03

Umut Kervanı Gazze'de insani yardım çalışmalarını sürdürüyor

İşgal rejiminin saldırıları altında inleyen mazlum Gazze halkına yardım ulaştırmak için çalışmalarını sürdüren Umut Kervanı, kurduğu aşevi ile her gün binlerce kişiye sıcak yemek ikramı yapmanın yanı sıra gıda, ilaç ve temizlik malzemesi dağıtımına da devam ediyor.

Şimdiye kadar çoğunluğu kadın, çocuk ve yaşlı olmak üzere 8 binden fazla insanı katleden siyonist rejim, hastane, okul, cami ve daha birçok bölgeyi de bombalamayı sürdürüyor.

Yaptığı katliamlara her gün bir yenisini ekleyen işgalciler, uluslararası toplumun çağrılarına dâhil kulak vermeden savaş suçu işlemeye, barbarlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

Yaşanan bombardımanda birçok aile tamamen yok olurken akrabalarından çoğunu kaybeden, geride yaralı veya evsiz bir şekilde kalıp yaşam mücadelesi veren yüzbinlerce Gazzeli ise uluslararası yardım kuruluşlarının gönderdiği yardımlarla, sığındıkları bölgelerde yaşamlarını sürdürüyor.

Gazze için başlattıkları "Acil Yardım" kampanyası kapsamında çalışmalarını sürdüren Umut Kervanı, protokol imzaladığı partner kuruluşlar aracılığıyla daha önce yaptığı ayni ve nakdi yardımlarını aralıksız sürdürüyor.

Günlerdir kurduğu aşevi ile her gün binlerce kişiye sıcak yemek ikramı yapan Umut Kervanı, halkın su, gıda ve hijyen ürünü ihtiyaçlarını ve yaralıların tedavisi için ilaç yardımı yapmaya devam ediyor.




Bu haber 414 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI