Bugun...



Vatan Dental Center’le 'Dünyaya Bizimle Gülümse'

Vatan Dental Center Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Geniş hizmet ağıyla siz de tüm ağız ve diş rahatsızlıklarınıza veda ederek "Dünyaya Bizimle Gülümse"yin sloganıyla yola çıkan Vatan Dental Centerle hep Gülümseyin

facebook-paylas
Tarih: 09-02-2024 11:08

Vatan Dental Center’le 'Dünyaya Bizimle Gülümse'

 

 

TAŞKIN CİVELEK

Vatan Dental Center Yönetim Kurulu Başkanı  Murat Pervane Profesyonel bir ağız ve diş sağlığı merkezi olan Vatan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, İzmir Bayraklı’da hizmet vermektedir. Vatan Diş bünyesinde diş çürüğü, diş eti hastalıkları, diş beyazlatma, implantasyon, protez, ağız, çene ve diş cerrahisi, diş teli ve daha birçok ağız, diş ve çene hastalıklarının tedavisini sizlere profesyonel ekibimiz ve sterilize malzemeler ile evinizdeki konforla sunmaktayız.

Yıllardır süregelen tecrübesi ve alanında uzman kadrosu ile İzmir’in saygın özel diş hastanelerinden biri konumunda olan Vatan Diş, hastalarının sağlığını ön planda tutmaktayız. Kurumumuzda, ileri teknolojik ekipman ve uzman kadrosu ile hasta sağlığı ve memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktayız. Kliniklerimizde .Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi bölümünde .Ağız boşluğu içerisindeki yumuşak dokular (yanak, dudak, dil, damak mukozası), dişler ve çene kemiğindeki patolojiler ve eklem rahatsızlıkları ile ilgili teşhis ve tedavinin gerçekleştirildiği bölümdür. Gömülü diş çekimleri, yirmilik yaş çekimi, implant cerrahisi, kırık tedavisi, protez ve ortodontik tedaviye hazırlık aşamasındaki yumuşak ve sert doku düzenlemeleri, kök ucu rezeksiyonu (apikal rezeksiyon) kist operasyonları, greft operasyonları ve artrosentez gibi eklem operasyonlar cerrahi bölümünün  kapsamındadır.

İmplant  Bölümde: Eksik olan dişlerin fonksiyon ve estetiğini yeniden sağlamak amacıyla, kişinin/hastanın dokusu ile uyumlu titanyumdan üretilmiş yapay diş kökünü çene kemiğine yerleştirme işlemi  yapılıyor. Diş Beyazlatma (Bleaching) Nedir?

Diş Beyazlatma; çeşitli nedenlerle renklenmiş olan gözenekli mine tabakasının beyazlatma jelleri yardımıyla bir dizi işlemle renklenme sorununun giderilmesidir. Diş beyazlatma işlemi, diş yapısına göre renk açma oranının belirlenmesi ve kesinlikle bir hekim kontrolünde uygulanması gereken bir işlem olarak genç ve Uzman Doktorlar Tarafından  yapılmaktadır.




Bu haber 746 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Sağlık Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI