Bugun...



UNICEF: Çocuklar ve anneler için durum daha da kötüleşiyor, sessizlik suç ortaklığıdır

Gazze'nin güneyinde şu an savaşın en kötü bombardımanının yaşandığını belirten Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü James Elder, "Çocuklara karşı savaşı durdurmanın bir parçası olabileceğimize inanmalıyız. Sessizlik suç ortaklığıdır" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 04-12-2023 09:56

UNICEF: Çocuklar ve anneler için durum daha da kötüleşiyor, sessizlik suç ortaklığıdır

 

 

Bir süredir çalışmalarını yoğun saldırılar altındaki Gazze'de yürüten Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü James Elder, sosyal medya platformundan paylaşımda bulundu.

UNICEF Sözcüsü Elder "Emin olun Gazze'nin güneyindeki saldırılar en az kuzeydeki saldırılar kadar şiddetli. Çocuklar ve anneler için durum daha da kötüleşiyor. Sesiniz önemli. Çocuklara karşı savaşı durdurmanın bir parçası olabileceğimize inanmalıyız. Sessizlik suç ortaklığıdır." dedi.

Elder, yaptığı bir diğer paylaşımda, "Gazze'nin güneyinde şu an savaşın en kötü bombardımanı yaşanıyor, çok büyük çocuk kayıplarının yaşandığını görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Çocukları ve ortak vicdanı kurtarmak için son bir uyarıda bulunduklarını kaydeden Elder, "Burada çocukları etkileyen dehşeti anlatmakta güçlük çekiyorum." dedi.
 




Bu haber 350 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Güncel Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI