Bugun...



Yapılan kermesin parasını Gazze'ye ulaştırılmak üzere Ağrı Umut Kervanı'na teslim ettiler

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversite'nde faaliyet yürüten İdeal Gençlik Kulübü, Gazze yararına düzenlediği kermesin gelirlerini Ağrı Umut Kervanı Derneği'ne teslim etti.

facebook-paylas
Tarih: 09-11-2023 17:42

Yapılan kermesin parasını Gazze'ye ulaştırılmak üzere Ağrı Umut Kervanı'na teslim ettiler

Gazze'de işgal rejimi tarafından gerçekleştirilen soykırıma karşı sessiz kalmak istemeyen Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencileri, yönetimden izin alarak kermes düzenledi.

Kampüs alanında bulunan Öğrenci Yaşam Merkezinde düzenlenen kermes 2 gün sürdü. Öğrenci, akademisyen ve vatandaşların katkı sunduğu kermesin gelirleri Gazze'ye ulaştırılmak üzere Ağrı Umut Kervanı Derneği'ne teslim edildi.

Dernek binasına gelerek Ağrı Umut Kervanı Derneği Başkanı Arif Yılmaz ile görüşen öğrenciler, yaşanan vahşete karşı sessiz kalmamak adına zulüm altındaki mazlumların bir nebzede olsun yaraların sarmak istediklerini belirtti.

Düzenlenen kermesin çok anlamlı olduğunu belirten Ağrı Umut Kervanı Derneği Başkanı Arif Yılmaz, "Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde faaliyet gösteren İdeal Gençlik Kulübü, üniversitede bir kermes düzenledi. Gazze yararına, Filistin'deki kardeşlerimizin umuduna yetişebilmek için. Tüm öğrenciler, öğretmenlerinin ve halkımızın yardımı ile bu kermesi düzenlediler. Kermes neticesinde toplanan nakdi yardımı Ağrı Umut Kervanı Derneği'ne getirdiler. İnşallah bizlerde onların topladığı miktarı Gazze'ye biran önce göndereceğiz. Orada yaşanan acılara inşallah bir nebzede olsun umut olur." dedi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi ve İdeal Gençlik Kulübü Başkanı Ziver Kaya ise, "Filistin'de yaşanan bu soykırımı görerek bir nebze olsun kardeşlerimize yardımcı olmak adına kermes düzenlemeyi planladık. Sağ olsun yönetimiz ve üniversitemiz bu konuda bize yardımcı oldu. Sağ olsun vatandaşlarımız bu konuda destek oldu. Bizler de topladığımız bu parayı Ağrı Umut Kervanı Derneği'ne teslim ettik." şeklinde konuştu.




Bu haber 403 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI