Bugun...



Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Santral Sorunu: Vatandaşlar Ulaşamıyor, İşler Aksıyor

Diyarbakır'ın önemli sağlık kurumlarından biri olan Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan santral sorunu, vatandaşların ulaşımını engelliyor ve hastane işleyişini olumsuz etkiliyor. Hastanenin santralı arızalı olduğundan dolayı Ankara'dan gelen bir santral firması, sorunu çözmekte zorlanıyor ve bu durum hastane hizmetlerinin aksamına neden oluyor.

facebook-paylas
Tarih: 29-01-2024 00:01

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Santral Sorunu: Vatandaşlar Ulaşamıyor, İşler Aksıyor

 


Hastane içindeki iletişim sorunları da bu durumu daha da karmaşık hale getiriyor. Edinilen bilgilere göre hastanenin 40 polikliniğinden birçoğunda telefon hizmeti bulunmuyor ve sadece 2 konsolun çalışır durumda olduğu onunda birinin yarı çalışıyor olduğu belirtiliyor. Bu da dışarıdan gelen telefonlara ulaşılamamasına ve hastane personelinin iletişimde sorunlar yaşamasına yol açıyor. Vatandaşlar santralden sonra telefonlara cevap vermeyen Doktorlara veya poliklinik Sekreterlerine ulaşamayan vatandaşlar santral personellerine hakaret ve küfür ediyor. 
Buna ek olarak, hastanenin eski santraliyle çalışmak zorunda kalınması, teknolojik gelişmelerden geri kaldığı anlamına geliyor ve hasta ve hasta yakınlarının iletişim ve randevu alma konusunda yaşadığı sıkıntıları artırıyor. Hastane personelinin dışarıdan gelen telefonlara bakmadığı ve bu durumun vatandaşları mağdur ettiği belirtiliyor.
Durumun ciddiyetini göz önünde bulunduran hasta yakınları ve vatandaşlar, bu sorunu çözmek için Cimer’e şikayette bulunmuşlar. Ancak, yapılamayan birçok işlem ve eksikliklerin devam ettiği, özellikle de hastane içi iletişim ve hizmetlerin olumsuz etkilendiği ifade ediliyor. Hastane yönetimi ve ilgili birimlerin konuya acil çözüm bulması bekleniyor.




Bu haber 892 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI