Bugun...


Adem Özer

facebook-paylas
ÖMERLERİ BEKLİYORUZ
Tarih: 11-10-2020 18:34:00 Güncelleme: 11-10-2020 18:34:00


Son on yedi yıldır Türkiye’yi yöneten Ak parti hükümetleri,ülkenin gelişmesine ve ilerlemesine damgasını vurmuş ve dünya ülkeleri arasında gündem olan değil ,gündemi oluşturan bir ülke konumuna gelmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tabiriyle metal yorgunluğa uğramış kişiler artık istirahata çekilsinler. Onların yerlerine genç ve dinamik Ömer’ler hizmet etmek için biran önce  paçalarını sıvayıp işe başlamalıdırlar.

Halkın dilek ve isteklerini tabandan tavana doğrudan ve eksiksiz iletebilecek ve o dilekleri takip ederek sonuç alabilecek beceri ve dirayete sahip yeni kadrolara ihtiyaç duyulduğu her kesimin tereddütsüz ittifak ettiği bir konudur. Halkın şikayet ve sorunlarını birebir can kulağıyla dinleyen ve halkın sorunu kendi sorunu gibi gören, iktidar nimetini yalnız kendi sorunlarını çözmek için bir fırsat görmeyen yöneticilere ihtiyaç vardır. Siyah arabalarda siyah gözlükler takarak kendilerini ulaşılamaz bir konumda olduklarını halka hissettirerek, onlarla iletişim kurmak için aracılar bulmak zorunda bırakılan yöneticilerden kurtulmalıyız. Koltuksuz kaldığı zaman etrafında üç kişiyi bulamayan kişiler değil,her zaman sevilen ,sayılan ve sevgi duyulan yöneticilere fırsat verilmelidir.

Resmî kurum ve kuruluşları halkın hizmetine tam kapasite ile çalıştıracak,devletin malı denizdir zihniyetinden kurtaracak, israf, gözleri kamaştıran lüks ve son model arabaların istihdamı ve şâşâlı açılış ve karşılamalarla devleti zarara uğratacak icraatlara son verme uğraşı verebilen idarecilere bir şans tanımalıdır. Daha vakit varken ,fırsat elde iken ve iş işten geçmeden Ömerlerin gelmeleri gereklidir. Yoksa Arapların deyimiyle ” baade harabıl basra ” ( basranın yıkılmasından sonra) hiç bir faydası olmaz.



Bu yazı 2462 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI