Bugun...


Volkan Eser

facebook-paylas
EY ANADOLU JET..!
Tarih: 11-10-2020 18:44:00 Güncelleme: 11-10-2020 18:44:00


Uçakların ful dolu uçar, dudak uçurtan fiyatlarla bilet satar dünya para kazanırsın, en kötü uçakları uçurursun, vatandaşa da ikram ettiğin bir sandviçi çok görürsün ey Anadolu Jet..

Gözümüz yok Allah bin fazlasını versin Türk Hava Yollarına ait Anadolu Jet’e. Dünya para kazanıyorlar. Uçakları ful uçuyor. Bilet fiyatları hepimizin malumu. Dudak uçurtuyor. Tamam sonuçta alınan bir hizmetin bedeli vardır. Ama o hizmete kusur ve eksiklik varsa tartışmak lazım.

Yolcu potansiyeli düşmedi, arttı. Fiyatların düşeceği bekleniliyordu tam tersi arttı. Rakamlara bakıldığında hem yolcu artışı var hem de fiyatlar çok yüksek. O zaman hizmette kemer sıkma niye?

Uçakların mevcut durumu da ayrı bir tartışma konusu. Ne kadar eski uçak varsa hepsi, Anadolu Jet’te. Hem bu eski uçakların büyük bir bölümü bölge illerine sefer yapıyor. Bir saatlik uçuşta ayaklarımız daracık koltuk aralarında yapışıp kalıyor. Köy minibüsü gibi.

Evet. Anadolu Jet, kemer sıktı. Müthiş para kazanmasına rağmen.

Türk Hava Yolları’nın (THY) alt markası olarak hizmet veren Anadolu Jet uçak içi yolcu ikramında büyük ölçüde kısıntıya gitti. Güya, artan maliyetlere karşı alınan tasarruf önlemleri çerçevesinde kaşarlı sandviç ve kahve ikramı tümden kaldırıldı.

Anadolu Jet’in yeni ikram politikası tasarruf tedbirleriyle uygulanıyormuş.

Alınan kararla yolculara ücretsiz verilen ikram menüsünden sandviç ve kahve tamamen çıkarılmış durumda. İçerisinde tereyağı, taze yeşil biber ve kaşar olan sandviçlerin yerine artık zeytinli küçük açma veriliyor.

Daha önce sandviçe alternatif olarak sunulan iki çeşit kek de tek çeşide düşürüldü. Artık yeni gelen açmaya alternatif olarak sunulan kekler bir hafta kakaolu bir hafta meyveli olacak şekilde dönüşümlü ikram ediliyor.

Anadolu Jet’in çay ve kahveden oluşan alternatifli içecek ikramı da alınan yeni önlemle teke düşürüldü, filtre kahve menüden çıkarıldı. Artık Anadolu Jet uçuşlarında açma ya da kekle birlikte sadece çay içiliyor.

Bu kadar kazanca bu hizmet..! Ne diyelim Allah gözünüzü doyursun.



Bu yazı 110 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI