Bugun...


Ali LALE

facebook-paylas
ABD, İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİLERİN EL VE AĞIZLARINDAN DÜNYA HALKLARININ KANI VAR.
Tarih: 03-05-2024 00:01:00 Güncelleme: 03-05-2024 00:01:00


      

ABD Ortadoğu ve dünya halklarıyla alay edercesine fitne ateşini yayarak ikiyüzlülüğünü, zalimliğini ve zulmünü ara vermeden devam etmektedir.  Dün Ermenileri Osmanlıya karşı kışkırtan Yahudiler ve küreselciler olmaktaydı. Ermeni çetecilerin Türkiye’nin doğusunda yaptığı katliamları neden gündeme getirmiyorlar? Yahudilerin yörüngesinden çıkamayan ABD’  yöneticilerin ellerinden ve ağızlarından dünya halklarının kanı vardır. Bugün Ukrayna’da, Suriye’ de, Irak’ta, Yemen’de savaşların yıkımların ve yapılan darbelerin sonucundan  canlarını kaybedenlerin sebebi de bunlardır. Kısacası dünyanın her yerinden akan kanın sorumlusu ABD ve Siyonistlerdir. İşte bugün Gazze’de katliam ve soy kırım yapan İsrail ve ABD olmaktadır. 

Hangi yüzle Tarihi incelemeden ermeni katliamından söz edebiliyorlar?  ABD ‘nın içyüzünü bilmeyen toplumlara, İşte ABD hakların savunucusu olduğunu yalandan görüntüsünü vermeye çalışıyor. Kendilerinin yaptığı pisliklerini örtmeye çalışıyorlar.   Canavarı nasıl süslerseniz süsleyin, canavar canavardır. O dış süs onu canavarlığını değiştiremez.

İşte ABD artık hangi söylemleri söylesinler, kendi gerçeğini kamufle edemezler. Çünkü Gazze ABD ve işbirlikçilerin desteğiyle dünyanın gözü önünde açıktan ve görülmemiş bir vahşetle soykırım ve en büyük insanlık suçunu işlenmektedir. Bombardımanlarla Gazze’yi yerle bir ettiler. Çocuk, kadın, ihtiyar, bebek demeden yerle bir eden açıktan soykırım yapan, İsrail zalimine her türlü desteği veren ABD, hangi sahtekâr yüzle 1915 Ermeni soykırımından söz edebiliyorlar. Geçmişi kirli ve bugünü kirli olan bir devlettir.

  Tarihi araştırın, onları Osmanlıya karşı kışkırtarak isyan ettirenlerde yine bugünkü Gazze’de soykırım yapan işbirlikçilerin zihniyetinin kemikleşmiş halıdır. Dün ermeni halkından çeteler oluşturan ve onların finansmanı sağlayan, dün jön Türkleri ve muhalifleri Osmanlıya karşı kışkırtanda, bugünkü Gazze’ye bomba yağdıranda, bu kirli ittifakın ta kendileridir. Yoksa Ermeniler; Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşlarıdır. Yahudi lobisinin ve ittifakı yüzünde toplumları birbirine düşman ederek ve kırdırarak Ortadoğu’da istediği şekilde at oynatmaya uygun ortam oluşturdular. Bugün İstediğini yapmaktadırlar.

Müslüman ülkelerinde içini boşaltılar. Müslümanlıktan başka herşey var. Bunlar Ortadoğu’ya ve dünyanın her tarafına fitne ateşini yaydılar,  yaymaya devam etmektedirler. İnsanları arasında bir taraftan fitne yayarak diğer taraftan halkları birbirine kırdırarak, İstediğine soykırım katliam yaşatmaya devam etmektedirler. Ne zamanki Müslümanlar Allah’ın ipine sımsıkı sarılırsa o zaman Müslümanlara karşı ve insanlığa karşı bu katliam ve vahşet sona erecektir.   ABD ve onu kullanan İsrail, dünyanın başına bela olmuşlar.

Bugün Gazze’de taş üstüne taş bırakmamışlar, her taraf viran olmuş, kadın, çocuk, ihtiyar ve bebe demeden, bombalar altında can veren bu masumların kanı içinde inşallah İsrail ve destekçileri boğulacaklar.  Gazze halkını bir yudum suya, bir lokma ekmeğe muhtaç eden, bu vampirleri hala Ermeni katliamından söz edebiliyorlar.

ABD’  yöneticilerini İsrail devleti ve Siyonistler tarafından yönlendirilmektedirler. Çünkü ABD’nin içinde Yahudilerin güçlü lobileri vardır. Finans kaynakları, medya, bürokrasi Yahudilerin emrinde, kısacası ABD İsrail’in Ortadoğu’da ve dünyadaki jandarmasıdır. Öyle olmamış olsaydı, bugün İsrail Hükümeti’nin yaptığı vahşetin destekçisi değil ’de karşıtı olacaktı.  Soy kırım yapıyorsun seni desteklemiyorum diyebilecekti.  O zaman ABD ikiyüzlü değildir, derdik ama uygulamaları ABD’nin tamamıyla İsrail’in birer uydusu gibi etrafından dönmektedir. İsrail her dediğini yapmakta ABD’ ye verilen emrin icrasını gözü kapalı olarak yapmaktadırlar. 

  İşte bunlar bu kirli ve vahşi halleriyle utanmadan başka ülkeleri sılaya çekmektedirler. Bunlar işte böyle yüzsüzdürler, bunları tanımak lazım ki yaydığı fitneyi bertaraf edebilelim. Yoksa onların oyuncağı haline geliriz. Bugün bütün Müslüman ülkeleri onların birer oyuncağı olmamış olsaydı. Gazze’de ki Müslümanlar böyle soykırıma uğramayacaktı. Allah sonumuzu hayır eylesin.

 

                                                                      Ali LALE



Bu yazı 188 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI