Bugun...



Mersin İdmanyurduspor Nazilli Belediyespor Hazırlıklarına Devam Ediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Yenİ Mersin İdmanyurduspor deplasmanda oynayacağı Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarını kendi Tesislerinde sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 29-11-2023 16:49

Mersin İdmanyurduspor   Nazilli Belediyespor  Hazırlıklarına   Devam Ediyor

Taşkın Civelek

Mersin İdmanyurdu Tesislerinde çalışmalarını  Teknik Direktör Özcan Kızıltan gözetiminde gerçekleşen  antrenmanda  5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması ile devam etti. Taktiksel çalışmaların yapıldığı antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Takımın Şuan Görüntüsünde Memnunuz

Yeni Mersin İdmanyurdusporun Futbol Şube  Sorumlusu  Mustafa Dengiz ‘’ Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Nazilli Belediyespor karşısında Takımın Antremanda  hırslı ve  Azimli olmaları bizleri dahada  heyecanlandırıyor.Şu an Takımın  Görüntüsüne  bakıldığında biz bu maçı alacak bir  görüntü Sergiliyorlar Antremandaki Futbolcularımız, çünkü özellikle geçtiğimiz sezondan bu seneye yansıyan ve takım içerisindeki Futbolcular arasındaki Uyum sorununu da yok. Futbol adına da bazı değerleri de ortaya koymuş bir takımımız var. Takımın şu anki görüntüsünden’de çok memnunuz . " ifadelerini kullandı.

Nazilli Belediyespor karşılaşması Bizim Açımızdan Çok Önemli

Futbol Şube  Sorumlusu Mustafa Dengiz , ‘’Deplasmanda oynayacağımız  Nazilli Belediyespor maçında her iki Takım açısından zor  bir  karşılaşma olacak. Biz Nazilliden  galibiyetle  dönerek. Rakiplerimizle olan  puan farklarını yavaş – yavaş  açmak istiyoruz. Nazilli Belediyespor karşısında Bizi gelecek adına umutlandıracak güzel bir oyun,ve  iyi bir sonuçla Mersin’e dönmektir. Nazilli Belediyespor maçı  bizim için çok önemli, Bunuda yapacak  güce sahibiz biz Teknik heyetimize ve Futbolcularımızada güveniyoruz. İnşallah iyi bir sonuçla döneriz " diye konuştu.

 

 

 




Bu haber 439 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI