Bugun...



Yeniden Refah Partisi Kayapınar Teşkilatı'ndan Seçim Sonrası Teşekkür Ziyaretleri

İkram Damla: "Seçim Sonrası da Esnafımızın Yanındayız"

facebook-paylas
Güncelleme: 26-05-2024 09:02:48 Tarih: 26-05-2024 08:59

Yeniden Refah Partisi Kayapınar Teşkilatı'ndan Seçim Sonrası Teşekkür Ziyaretleri

 

 

Yasin GÜLER - Yeniden Refah Partisi Kayapınar Teşkilatı, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bugün Kayapınar ilçesinde gaziler ve Fırat Bulvarı esnafını ziyaret eden parti heyeti, esnafın sorunlarını dinleyerek ve onların taleplerine kulak vererek seçim sonrası teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sırasında konuşan Kayapınar İlçe Başkanı İkram Damla, partilerinin yalnızca seçim zamanında değil, her zaman esnafın ve halkın yanında olduğunu vurguladı. Damla, "Bizler seçim zamanının değil, geçim zamanının partisiyiz. Seçim zamanı nasıl esnafımızın yanındaysak, seçim sonrası geçim zamanı da esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Esnafımızın karşılaştığı zorlukları biliyoruz ve bu zorlukların üstesinden gelmeleri için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ziyarette söz alan bir diğer isim Kayapınar Teşkilat Başkanı Doğan Şenyiğit ise, toplumun her kesiminin mağdur olduğunu ve bu mağduriyetleri gidermek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Şenyiğit, "Bizler halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Halkımızın tüm sorunlarını yakından takip ediyoruz. Esnaf perişan, toplumun tüm kesimleri mağdur. Halkımızın tek beklentisi enflasyonun düşmesi ve refah düzeyinin yükselmesidir. Bu beklentileri karşılamak için sürekli sahada olacağız" diye konuştu.

Ziyaret sırasında esnaflar da düşüncelerini dile getirdi. Yeniden Refah Partisi'ne teşekkür eden esnaflar, diğer partilerin de kendilerini ziyaret etmelerini beklediklerini belirtti. Bir esnaf, "Neden gelmiyorlar? Seçim bitti diye esnaf bitmedi, bitmez. Ama partiler gelir gider, esnaf yerinde kalır. Bizler burada her gün ekmeğimizin peşindeyiz ve sorunlarımızı anlatacak muhataplar arıyoruz" dedi.

İkram Damla ise esnafa tekrar teşekkür ederek, esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini ve esnafın her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. Damla, "Bu ziyaretler, sadece bir teşekkür değil, aynı zamanda sorunları yerinde tespit etme ve çözüm üretme ziyaretleridir. Esnafımızın sesi olmaya ve onların yanında durmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Kayapınar Teşkilatı'nın bu ziyaretleri, partinin toplumun çeşitli kesimleriyle olan bağlarını güçlendirmeyi ve halkın beklentilerine yönelik politikalar geliştirmeyi hedefliyor.




Bu haber 1100 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI