Bugun...



YENİŞEHİR’DE LÖSEV FARKINDALIK SEMİNERİ

Diyarbakır Yenişehir İlçe Belediyesi, Belediye çalışanlarına yönelik olarak ‘’LÖSEV ve Lösemiye Karşı Farkındalık’’ Semineri düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 29-02-2024 14:04

YENİŞEHİR’DE LÖSEV FARKINDALIK SEMİNERİ

 

 

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfının 25. Yılı dolayısıyla Belediye Meclis Salonunda düzenlenen ‘’LÖSEV ve Lösemiye Karşı Farkındalık’’ Seminerine; Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür Vekili Yasemin Ensari, LÖSEV Sosyal Hizmetler Proje Koordinatör Yardımcısı Gülbeyaz Vural, LÖSEV Güneydoğu Sorumlusu Ezgi Ünal ve Belediye personelleri katıldı.

Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür Vekili Yasemin Ensari, ‘’İnsan Kaynakları Müdürlüğümüz aracılığıyla düzenlediğimiz LÖSEV ve Lösemiye Karşı Farkındalık Seminerimizde LÖSEV’DE görevli uzmanlarımız aracılığıyla çalışanlarımıza kanser çeşitleri, kanserden korunma yolları, erken teşhis ve sağlıklı beslenme konularında bilgilendirme yapıldı. ’’ ifadelerinde bulundu.

LÖSEV Sosyal Hizmetler Proje Koordinatör Yardımcısı Gülbeyaz Vural ise yaptığı konuşmada, ‘’Lösemi hastalığının bulaşıcı bir hastalık değildir. Lösemi meşakkatli bir yolculuktur. Bu nedenle bu konuda bilinçlendirme çalışmaları yapıyoruz. Aynı zamanda hastalarımıza tıbbi, nakdi, sosyal, eğitsel ve psikolojik destekler de sağlamaktayız. Bu konuda sağlıklı beslenmek ve spor yapmak özellikle hastalıklardan korunmak için yapılabilecek en doğru yöntemdir’’ dedi.




Bu haber 362 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI