Bugun...



Yolspor Play-Off’a Emin Adımlarla Yaklaşıyor’

Diyarbakır Süper Amatör Ligi A Grup'ta lider durumdaki Yolspor, küme düşme potasında bulunan Doğuşspor'u 7-2 gibi farklı bir skorla yenerek, en yakın takipçisi olan Bismil 21Sportif Faaliyetlere 8 puan fark atarken , Yolspor, bu skorla ligin bitimine 3 hafta kala puanını 60'a çıkararak, Play-Off'a Emin adımlarla yaklaşıyor.

facebook-paylas
Tarih: 02-04-2024 13:06

Yolspor Play-Off’a Emin Adımlarla Yaklaşıyor’


Taşkın Civelek

Diyarbakır Süper Amatör Ligi A Grup 23'ncü hafta karşılaşmasında lider Yolspor, ligde kötü günler geçiren ve kümeye düşme potasının hemen üstünde bulunan Doğuşspor'u 7-2 'lık farklı bir skorla geçti. Puanını da 60ı çıkaran Siyah turunculu takım, Takipçisi Bismil 21spor'un berabere kalmasıyla aradaki puan farkını 8'e çıkarttı. Yolspor ligin bitimine 3 hafta kala Play-Off'a kalmayı garantileyen ilk takım olma başarısına ulaştı.
Deri: Aynı ciddiyetle yolumuza   devam  ediyoruz
Ligde oynadığı 23 maçta 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 60 puana ulaşan Yolspor’un Başarılı Teknik Direktörü Mehmet Deri, "Artık liginsonlarına yaklaşıyoruz. Aldığımız  sonuçlarla  Agrubunda lider durumdayız. ve Play-Off'u garantiledik. İkinci sıradaki rakibimiz olan Bismil 21sportif Faaliyetler takımı  ile puan farkını 8'e çıkarttık. Ama bu bizi rehavete sürüklemeyecek. Ligin sonuna kadar aynı ciddiyetle ve aynı oyun anlayışıyla yoluma  devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Kocaköy maçı hazırlıklarına ara  vermeden devam ediyoruz" dedi.




Bu haber 557 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI