Bugun...



DEVA PARTİLİ EKMEN, AK PARTİLİLERE CÜBBELİ AHMET’İN İDDİALARINI SORDU

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, hükümetin neden Filistin için İsrail’e karşı gerekli adımları atmadığını sorgulamaya devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 27-12-2023 18:52

DEVA PARTİLİ EKMEN, AK PARTİLİLERE CÜBBELİ AHMET’İN İDDİALARINI SORDU

TBMM Genel Kurulu’nda kürsüde bir kez daha Filistin’i gündeme getiren Ekmen, Avrupa kentlerinde yüz binleri bulan eylemler yapılırken Türkiye’deki cılız eylemleri görünce üzüldüğünü ifade etti.

Genel Kurul konuşması bittikten sonra Ankara’da düzenlenecek olan Büyük Gazze Yürüyüşü’ne katılacağını belirten Ekmen, iktidarın neden İsrail ile ticareti durduramadığını ve neden halen savcılara İsrailli savaş suçluları hakkında soruşturma izni vermediğini sordu.

Mehmet Emin Ekmen, iktidarın neden İsrail’e karşı adım atmadığını anlattığı bir videosuyla gündeme gelen Cübbeli Ahmet’in iddialarını AK Partili milletvekillerin cevaplamasını istedi.

Ekmen konuyla ilgili sözlerini şöyle ifade etti:

“Buradan AK Partili arkadaşlara sataşma yoluyla bir söz hakkı tanımak istiyorum. Hepinizin çok yakından tanıdığı Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen bir sayın vaiz, dün "Toplum olarak haddimizi bilelim, Yahudilerle çok da arayı açmaya gelmez, Merkez Bankasını batırırlar. Zaten ekonomimiz bozuk. Ondan sonra ne yiyeceksin ne içeceksin? Millet marketlere saldırır, iç savaş çıkar. Kesin olarak biliyorum, işte bunlar göze alınamıyor." demiştir. Sevgili AK Partili yöneticilerimiz merak ediyorum, gerçekten, devletimiz atması gereken adımları Cübbeli Ahmet Hoca'nın söylediği kaygılar nedeniyle atamamış mıdır?”




Bu haber 623 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI