Bugun...



Shell ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Sponsorluk Anlaşması İmzaladı.

Shell & Turcas ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) sponsorluk anlaşması ile yeni bir iş birliğine imza attı.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2023 11:55

Shell ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Sponsorluk Anlaşması İmzaladı.

TAŞKIN CİVELEK

İmza törenine  Shell & Turcas CEO'su Emre Turanlı, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat Aksu ile Para atletizm milli sporcusu Mikail Al  katıldı.

Shell & Turcas CEO'su Emre Turanlı, “Shell olarak, İnovasyon, kadınların ve gençlerin istihdamı, yol güvenliği gibi geniş perspektifte yürüttüğümüz sosyal yatırımlarda, engelsiz yaşam ve sporun desteklenmesi de önemli bir yere sahip. Bu kapsamda motor sporlarından basketbola farklı dallarda sporu destekliyor ve aynı zamanda engelsiz yaşam alanında aktif sorumluluk alıyoruz.

Turanlı sözlerine şöyle devam etti: “Bu yolculukta, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle yeni ve önemli bir adım daha atmanın gururunu yaşıyoruz. Birlikte, sporun gücüyle bireysel ve toplumsal dönüşüm için ilklere imza atan Paralimpik sporcularının yanında yer alacağız. Önümüzdeki ilk hedefimiz ise, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda ülkemizin yeni başarı hikayelerine imza atması ve engelsiz bir yaşamın mümkün olduğunu hep birlikte bir kez daha göstermektir”.dedi.

Paralimpik sporcular Shell desteğiyle yeni rekorlara hazırlanıyor

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat Aksu ise “21 yıldır, Türkiye’de engelli sporunun çatı kuruluşu olarak, paralimpik hareketin gelişmesine ve yaygınlaşmasına öncülük ediyoruz. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmaları ileri taşımak üzere Shell ile iş birliğine imza atıyoruz. Güçlü bir marka olan Shell’in desteği hem spor camiamıza hem de sporcularımıza büyük bir motivasyon kaynağı olacak. Shell'in sağlayacağı bu destek, başta 2024 Paris Paralimpik Oyunları olmak üzere sporcularımızın uluslararası alandaki başarılarına zemin hazırlayacak ve yeteneklerini tüm dünyaya sergilemelerine olanak tanıyacak. Bu yolculuk, aynı zamanda sporcularımıza olan inancımızı ve onların başarılarına olan desteğimizi de güçlü bir şekilde yansıtıyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında, bu anlamlı dönüm noktasında, imzaladığımız bu iş birliği anlaşması, sadece bir sponsorluk değil, aynı zamanda sporcularımızın ve toplumumuzun hayatına dokunan, onlara umut ve ilham veren bir ortaklıktır” şeklinde konuştu.




Bu haber 703 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Spor Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI