Bugun...



Liyakatsizlik ve Bilinçsizlik Doğayıda Etkiliyor.

Park ve Bahçelerde yapılan yanlış uygulamalar yeşili de etkiliyor. Bunun sebebi ise daha vahim ehil olmayan bilinçsiz çalışanlar.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-05-2023 16:11:55 Tarih: 27-05-2023 16:08

Liyakatsizlik ve Bilinçsizlik Doğayıda Etkiliyor.

Haber Merkezi - Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan Park 75'te yaşanan yanlış uygulamaların doğaya olan etkileri konusunda duyarlı vatandaşlar, gazetemizin ihbar hattına görüntüler göndererek durumu gündeme taşıdı. Bu yanlış uygulamaların sebebinin, ehil olmayan ve bilinçsiz çalışanlar olduğu belirtiliyor.

 

Öğlen saatlerinde parka giden vatandaşlar, sıcak havada çimlerin sulandığını fark edince görevlilere bildirimde bulunuyor. Ancak Kayapınar Park 75'te görevli personel olmadığı için bu talepler karşılanamıyor. Duyarlı vatandaşlar, durumun düzeltilmesi için gazetemize çağrıda bulunuyor.

 

Öğle sıcağında çimlerin sulanmaması gerektiğini savunan vatandaşlar, bu bilginin ilkokul çağındaki çocukların bile bildiğini belirtiyor. Belediyelerde çalışan personelin bilinçli ve liyakatli olması gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, Kayapınar Park 75 örneği üzerinden, ehil olmayan ve liyakatsiz çalışanların doğayı yakması gibi durumların yaşandığına dikkat çekiyor.

 

Bu durum, doğal yaşam alanlarının korunması ve sürdürülebilirliği açısından son derece önemlidir. Bilinçli ve ehil personelin görevlendirilmesi, park ve bahçelerin doğal yapısının korunmasına ve halkın sağlıklı bir çevrede vakit geçirmesine katkı sağlayacaktır.

 

Gazetemiz, duyarlı vatandaşların ihbarını dikkate alarak konuyu yerel yetkililere iletecek ve durumun düzeltilmesi için girişimlerde bulunacaktır. Liyakat ve bilinçsizlik gibi sorunların çözülmesiyle birlikte, doğal alanların korunması ve yaşanabilir bir çevre için adımlar atılması gerektiği bir kez daha vurgulanmaktadır.




Bu haber 656 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI