Bugun...



2024 yılında altın fiyatları ne olur?

Gram altın fiyatının 2 bin liraya dayandığını belirten kuyumcular, gram altın yatırımcısını ilgilendiren 2024 yılı için önemli tahminlerde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 04-01-2024 15:40

2024 yılında altın fiyatları ne olur?

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ederken 2024 yılı için altın hakkında İLKHA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Batman'daki kuyumcular, yıl içerisinde altın fiyatlarının istikrarlı bir şekilde yükselişini sürdüreceğini belirtiyor.

2023 yılında en çok kazandıran yatırım aracının altın olduğuna dikkat çeken kuyumcular, gram altın fiyatının 2024 yılı sonlarına doğru yaklaşık 3 bin liraya kadar ilerleyeceği öngörüsünde bulundu.

Altın fiyatlarındaki yükselişin rekor kırabileceğini ifade eden kuyumcular, altına yatırım yapanların çok daha kazançlı çıkacağını kaydetti.

Hüseyin Değer

"Altın en iyi yatırım aracıdır"

Altın fiyatlarının her sene olduğu gibi yine 2024 yılı içerisinde artışa devam edeceğini belirten kuyumcu Hüseyin Değer, "Altın en iyi yatırım aracıdır. Altın geleceği sağlam bir yatırım aracıdır ve bu artış sürekli devam eder. Bu artışlar dünya piyasasıyla ilgilidir. Şu an çeyrek altın 3 bin 400 liradır. 22 ayar altın fiyatları bin 920 liradır. Has altın 24 ayar 2 bin 60 liradır. 2024 yılı içerisinde bu fiyatlar en az yüzde 60 oranında artar diye düşünüyorum. Vatandaşlar yatırım amacıyla gelip altın alıyorlar. Vatandaşlara tavsiyem, ihtiyaçlarından artan paralarını sürekli altına bağlasınlar." dedi.

Engin Durmaz

"Birikimi olanlar altına yatırım yapsın"

Altının her zaman değerini koruduğunu ifade eden bir diğer kuyumcu Engin Durmaz, "2023 yılında altın bin 150'lerden başlayan süreçten şu anda 2 binlere dayanmış durumda. Altın alanlar hiçbir zaman kaybetmemiştir, hiçbir zaman da kaybetmeyecektir. Bu yıllardan beridir öyledir. Şu an hem dolar hem de altın yükseliyor. Ama altının daha fazla yansıması oluyor. 2024 yılı içerisinde altının gram fiyatı 2 bin 500 ila 2 bin 700 lira arasında bir rakama ulaşır. Vatandaşlar birikimleri varsa bilezik alsınlar, bilezik alamıyorlarsa cumhuriyet alsınlar, cumhuriyet alamıyorlarsa çeyrek alsınlar." diye konuştu.




Bu haber 1921 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ekonomi Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI