Bugun...



ÖMER ELADININ ÇAĞRISINI DUYAN MURAT YAŞAR’DAN AMEDSPOR’A BİLET DESTEĞİ GELDİ

TEŞEKKÜRLER MURAT YAŞAR

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2023 17:42

ÖMER ELADININ ÇAĞRISINI DUYAN MURAT YAŞAR’DAN AMEDSPOR’A BİLET DESTEĞİ  GELDİ

TAŞKIN CİVELEK

Amedsporun Eski As Başkanı  Ömer Eladı, dün kendi sosyal medya hesabında yaptığı  açıklamada, Haydi İşadamları bu  dayanışma  desteğinde sende yerini al. Kampanyasında yaptığı açıklamada  Joll  Joker  İşletmesi Murat Yaşara  beni kırmayacağını bildiğim için sende bu dayanışmaya destek olmanı bekliyorumun açıklamasından sonra , Joll Joker  İşletmecisi Murat Yaşar Ömer eladının sesini  duyarak  Pazar günü oynanacak olan Kastamonuspor maçı öncesi10.021 adet  Bilet fiatını ödeyerek  bağışladı.ve kendisine desteklerinden dolayı Teşekkür Ediyorum.

Elaldı, Pazar Günü sahamızda oynayacağımız  Kastamonuspor ile  zorlu bir  karşılaşmada, Takımımıza  destek olalım. şampiyonluk yolunda mücadele ediyorsak. Her camianın desteğini  Amedsporun yanında  olmalarını bekliyoruz. Sezon sonunda bu Takım Namaglup Lider olarak Şampiyon  olacak.   Geçen Hafta  İnegöl Taraftarların Rahmetli Kaptanımız  Şehmuz Özer’e yapılan bu çirkin Tezarühattan sonra Şampiyonluk Kupasını  Ergani’deki Mezarına  giderek Kupayı hediye  edeceğiz, ‘’ dedi.

MURAT YAŞARDAN  10,021 ADET BİLET DESTEĞİ

Amedspor’a 10.21 adet Bilet desteği sunan JOLL JOKER İşletmecisi Murat Yaşar İse, Pazargünü sahasında oynayacağı Kastamonuspor maçi öncesi çok sevdiğim saydığım Eski Amedspor Başkanı Ömer Elaldının dün sosyal medya hesabında bana yaptığı açıklamada, Murat Yaşar biliyorum beni kırmayacağını sende bir bilet al kampanyasına sessiz kalmayarak. 10.021 adet Bilet parasını Amedspor Kulübüne  bağışladım.  Şampiyonluk yolunda  Amedspor Kulübümüzede   başarılar diliyorum, dedi

 




Bu haber 1584 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Özel Haber Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI