Bugun...



Yetimler Vakfı'ndan Gazze'de çadırlarda yaşayan mazlumlara yardım eli

siyonist işgal rejiminin soykırım ve saldırılarından etkilenen Gazze'deki mazlumlara yardım eli uzatan Yetimler Vakfı, çadırlarda yaşayanların ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti.

facebook-paylas
Tarih: 25-04-2024 00:20

Yetimler Vakfı'ndan Gazze'de çadırlarda yaşayan mazlumlara yardım eli


    

 

İşgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarında yüz binlerce insan evlerini terk etmek zorunda kaldı ve çadırlarda barınmaya başladı.

 

Çadırlarda yaşayan Gazzeli mazlumların temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Yetimler Vakfı, insani yardım malzemeleri ve destek sağlıyor.

 

Bu kapsamda çadırda yaşayan yüzlerce çocuğa bebek sütü ve bebek bezi dağıtıldı. Vakfın Gazze temsilcileri, çadır çadır dolaşarak, bebe sütü ve bebek bezlerini dağıttılar.

 

Çadırlarda kalan bebeklere süt ve bebek bezi dağıttıklarını belirten Yetimler Vakfı'nın Gazze temsilcileri, "Yerlerinden edilmiş yaşlı insanların acı ve ıstıraplarının ortasındadır. Yetimler Vakfı'nın desteğiyle Filistin halkına yönelik bu vahşi savaş sırasında ebeveynlerini kaybeden, yerinden edilmiş, kamplardaki doğum hastanelerinde bulunan yetim çocuklara dağıtılmak üzere bebek sütü ve bebek bezleri hazırlıyoruz. Yetimler Vakfı, Gazze'ye yönelik siyonist saldırının başlangıcından bu yana, yüksek fiyatlar ve hiçbir geliri olmayan, ebeveynleri tarafından ihtiyaçları karşılanamayan bu çocuklara bebek sütü ve bebek bezi dağıttık." dediler.

 

14 binden fazla çocuğun işgal rejimi saldırılarından dolayı şehid düştüklerini belirten Gazze temsilcileri, yardımlarından dolayı Yetimler Vakfı'na teşekkür ettiler.

 

Yetimler Vakfı'nın desteğiyle Ehl el-Hayır Kampı'nda kalan yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bebek sütü ve bebek bezi dağıttıklarını dile getiren Vakfın Gazze temsilcileri, "Bu mübarek günlerde, Gazze topraklarında, sevdiklerimiz bize geldi, insanlar bize geldi ve Allah onları her güzel şeyle ödüllendirdi. Yetimler Vakfı'na bize sağladıkları destek için teşekkür ediyoruz. Allah'tan sizi korumasını, en iyi bağışla ödüllendirmesini istiyoruz. Bu kampa yerinden edilmiş insanlar geldiler. Bu yerinden edilmiş insanlar, savaşların acımasızlığı nedeniyle Gazze Şeridi'nin kuzeyinden güneyine geldiler. Yetimler Vakfı, yerinden edilmiş bu mazlumlara, süt, bebek bezleri ve ihtiyaç duydukları malzemeleri sağladılar." ifadelerini kullandılar. 
 




Bu haber 298 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI