Bugun...



Göktaş: HAMAS'ın olmadığı masada Filistin satılıyor demektir

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Aksa Tufanı'na destek programına katılan Peygamber Sevdalıları Vakfı Onursal Başkanı Mehmed Göktaş, Filis'in davasının HAMAS olmdan çözülemeyeceğini vurguladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-12-2023 18:41:11 Tarih: 10-12-2023 18:12

Göktaş: HAMAS'ın olmadığı masada Filistin satılıyor demektir


    

 

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Aksa Tufanı'na destek programı düzenlendi.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik ağır bombardımanla dünyanın gözü önünde soykırım gerçekleştirmeye devam ediyor.

Filistinli Müslümanlara destek vermek maksadıyla dünyanın hemen her yerinde siyonist vahşete karşı gösterilen tepkiler de çığ gibi büyüyor.

Saldırıların başladığı 7 Ekim tarihinde itibaren Türkiye'nin birçok ilinde destek mitingleri düzenleyen HÜDA PAR, bugün Bingöl'de bir Aksa Tufanı'na Destek Mitingi düzenledi. Programa konuşmacı olarak katılan Peygamber Sevdalıları Vakfı Onursal Başkanı Göktaş, siyonist işgal rejiminin Gazze'deki barbar saldırılara karşı her kesimden ses çıkması gerektiğine vurgu yaptı.

Siyonist işgalcilerin devletlerinin uzun yıllar sürmediğine dikkat çeken Göktaş, "Kardeşlerim şurada söylediğimiz şeyler inanınız ki böyle duygusal, kahramanlık şeyleri değildir. Çünkü İsrailoğulları tarihte 75 seneden fazla Devlet olamamışlardır. Hele 2 bin 200 yıldan beri hiçbir zaman devlet olamamışlardı. Bakmayın bugünkü emperyalizmi yanına alarak ortaya çıktığına." dedi.  

Gazze'de yaşanan direnişe dikkat çeken Göktaş, "Kardeşlerim, İzzettin Kassam Tugayları çıkışı sıradan basit bir olay değildir. İnanın şu anda Allah'ın nuru önce Kabe'den önce, Medine-i Münevver'den önce Gazze'ye iniyor ve oradan bütün bir Avrupa'ya yayılıyor. Dünya şu anda hiç olmadığı kadar Allahu Teala'yı tanımamıştır. Allah'a yaklaştığı gibi yaklaşmamıştır. Yani zannetmeyin bugün dünya Avrupa'da ayağa kalkıyor sadece merhametinden dolayı değil Gazze'de olanlara bitenlere açıldığından dolayı değil Allah ile karşı karşıya geldiler. Çünkü İzzettin El Kas Tugayları, HAMAS ve oradaki yavrular, annelerimiz, çocuklar Dünyayı Allahu Teala ile tanıştırdı. İnanınız ki öylesine yaklaştılar hiçbir zaman tarih boyunca İslam'ı bu kadar sevmemişti, İslam'a bu kadar dikkat etmemişlerdi gün geçmiyor ki Avrupa'nın en ciddi insanları İslam üzerine konuşmasın İslam'ı sevmesin." ifadelerini kullandı.

"Gazze, dünyanın en özgür noktası"

Asıl esir olanın Gazze değil dünya olduğunu söyleyen Göktaş, "Vallahi öyle bir davet ki tarihin hiçbir döneminde, hiçbir Fetih dönemlerinde bile Müslümanlar İslam'ın sesini Kur'an'ın sesini Allah'ın nurunu böyle dünyanın dört bir tarafına yayamamışlardı. Ama şimdi yayıldı, nasıl yayıldı işte bu kardeşlerimizden dolayı orada öyle insanlar var ki, öyle çocuklar var ki Avrupa'daki filozofları bile onlar gibi konuşamıyor. Babaların kucaklarına aldıkları o şehit yavrularını Avrupa'nın hiçbir profesörü konuşamıyor. Şu anda Allah'ın nuru öyle bir yayılıyor ki 7 Ekim zannedildiği gibi sadece Gazze gibi küçük bir şehrin özgürlüğü değil, orası zaten özgür bir şehir, orası dünyanın en özgür noktası. Asıl dünya bugün kendisinin esir olduğunun farkına vardı.

Gazze'ye baktı, Filistinli yavrulara baktı Allah Allah onların hiçbir yerinde zincir yok, zincir kendi ellerinde kendini, kendi liderlerinin gıkı çıkaramıyor, ağzını açamıyor, ağzını açamıyor bugün Avrupa'nın liderleri ve İslam ülkelerinin liderleri. Biz bunu öğrendik, Gazze bize bunu öğretti.  Liderlerin ipi başkalarının elinde. Biz şimdi bunun farkına vardık öyle değil mi? Esir olan kimdir Allah aşkına, esir olan koskoca Almanya'nın devlet başkanına, Fransa'nın devlet başkanına Avrupa'nın Devlet Başkanlarına bakın hiç sesini çıkaramıyorlar. Gazze, Allah'ın böyle bir nuru ki bir anda her yeri kaplayıcı, her şeyi gösterdi Firavunların kim olduğunu, Nemrutların kim olduğunu Ebu Cehillerin kim olduğunu, şeytanın kim olduğunu gösterdi. Yani sadece Allah'ın nurunu değil ötekileri de tanıttı. Zaten dikkat edeniz İslam'ın en büyük özelliği sadece mü'minlerin yolunu değil aynı zamanda zalimlerin yolunu da gösteriyor."  şeklinde konuştu.

Filistin için kurulan masada HAMAS'ın olmaması Filistin'in satıldığı anlamına geldiğini vurgulayan Göktaş, "HAMAS'ın olmadığı bir yerde HAMAS'ın olmadığı bir masa kuruluyorsa bilin orada Filistin'i satıyorlar. İyi bilin ki orada şeytani bir pazarlık var." ifadelerini kullandı.

"Gazze'deki katliam sıradan bir katliam değil"

Göktaş konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Gazze'deki katliam sıradan bir katliam değil. Yeryüzünde çok çok daha büyük katliamlar oldu. İslam dünyasında, Irak'ta bir milyona yakın insan öldü, Suriye'de Müslüman öldü, Myanmar milyona yakın Müslümanlar öldü, burada daha 20 bine varmadı. Bu az görmek değil ama öyle anılıyoruz ki Allah u Teala Filistin'de olup biteni istedi ki bütün dünyanın gözleri önüne hepsinin gözünün içine soksun Ötekileri Nasıl olduysa Afganistan'daki Myanmar Katliamları o kadar dikkat ederseniz yani gündemimize alamadık milyona ulaşmasına rağmen. Ama bugün Allahu Teala bir emperyalizm yıkılsın onu istiyor. Emperyalizm Amerika'yı siyonizmi Avrupa'yı İngiltere zannetmeyin Müslümanlar bugün bir gün dış gelecekler Onların da atomu olacak Onların da korkunç füze füzeleri olacak Öylece yenecekler ben böyle bir şey olacağına inanmıyorum. İstemiyorum da böyle bir şey söz ister misiniz, bugün o silah bizim elimizde olsun da biz Telaviv'deki çocukları yerle bir edelim. Buna razı olur musunuz? İmanınız buna müsaade eder mi? Ama Allah u Teala'nın bir başka kanunu var, nedir? Hiçbir zaman Müslümanların gücü kafirlerden fazla olmamıştır. Bedir'de, Hendek'te de Mute'de de hiçbir yerde fazla olmamıştır. Sadece Huneyin savaşında Müslümanların sayısı fazlaymış, o savaşta da az kalsın yenileceklermiş. Demek ki Allah'u Tealanın bir kanunu vardır."

Afganistan'ı örnek göstererek Kassam Tugaylarının da işgal rejimine karşı galip geleceğini söyleyen Göktaş, "Amerika'yı Amerikan'ın kafirin Afganistan'dan çıkaran Müslümanlar atomla, füzeyle mi çıkarttı, neyle çıkartı. Aynı şekilde Allah'ın izniyle İzzettin El Kassam Tugaylarını göreceksiniz emperyalizmin kökünü temizleyecekler. Kardeşlerim biz ümit varız, ümit var olmaktan da öte diyoruz ki artık 7 Ekim'den sonra dünyanın kaderi değişmiştir.  Dünyadaki bütün haklılar vicdan sahipleri iman sahipleri, insaf sahipleri ayağa kalkmaya başladı. Yunanistan ayağa kalkıyor, Varşova ayağa kalkıyor Washington'daki insanlara ayağa kalkıyor, Londra ayağa kalkıyor, Paris ayağa kalkıyor hepsi ayağa kalkıyor. Fakat size acı bir şey söyleyeyim siz de biliyorsunuz bütün dünya ayağa kalkıyor ama Hazreti Muhammed Aleyhisselam'ın Mekke'si Hazreti Muhammed Aleyhisselam bir yaprak bile kıpırdamıyor. Allah aşkına ya Bu neyin nesi ya bu içimizi yakıyor ama inanıyoruz. Orada da korkunç bir patlama olacak içine biriktiriyor o baskıyı zalimlerin o kralların baskısını Müslümanlar şu anda yani dişlerini gıcırdatıyorlar." diye konuştu.

"Bu milletin imanının üzerine biraz kül toplanmış, biz onu üfleyeceğiz"

Konuşmasının devamında özelikle futbol camiasına çağrıda bulunan Göktaş, Filistin için ses çıkarmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Gazze için ümitvar olduklarını belirten Göktaş, "Bu milletin imanının üzerine biraz kül toplanmış, biz onu üfleyeceğiz, Allah'ın izniyle o küllerin altından ateşler çıkacak göreceksiniz. Allah davasının Allah davasının eri olarak meydanlara gelecek yeter ki bir yerlerden uyandıralım, uyanmaları lazım. Ümidimizi kesmedik bu milletin hiçbirinden en günahkarından en dindarına kadar hiçbirinin üstünü silmedik ve bir gün bir gün uyanacaklarına inanıyoruz. Belki de Ebu Ubeyde'nin ortaya çıkmasıyla olacak bu." dedi.

Konuşmasında yazarlara ve televizyon sahiplerine de çağrı yapan Göktaş, "Ey gençler alın size kahramanlıksa kahramanlık, senaryo ise senaryo yazın bunları. Bunları yazın çizin romancılar, tiyatrocular. Artık bırakın kafirlerin Kafirler hikayelerini, romanlarını yazmayı artık Ey televizyoncular lütfen Allah aşkına ya Şurayı gösterin ama göstermiyor kim göstermiyor biliyor musunuz?  Zalimler bir tarafa Müslümanların parasıyla televizyon Müslümanca kanallarını olacak, filmleri olacak diyenler bunları hiç göstermemeye çalışıyorlar. Onların da yakasından tutun biz bu paraları biz bu paraları niye verdik size. İslam'ı kullanarak kazandığınız bu paraları ama Müslümanların mücadelesini hiçbir zaman vermiyorsunuz, bütün bunları bugün size şikayet ediyorum." ifadelerini kullandı.

"HAMAS'a dil uzattırmayın sakın"

Göktaş son olarak şunları kaydetti: "Kardeşlerim, HAMAS'a dil uzattırmayın sakın. Eğer birileri kafirler zaten terörist ilan etti. israil'e sesleniyoruz ulan şerefsiz aha sana bir meydan dolusu HAMAS hepimiz HAMAS'lıyız. Ve göreceksiniz Sadece Gazze'nin içinde değil Filistin'in tamamı HAMAS olacağı gibi Ürdün'de HAMAS olacak,  Mısır'da HAMAS olacak, Suriye, Lübnan HAMAS olacak. Yani israili çevreleyen ne kadar İslam ülkesinin yavruları varsa bugün ki olup bitenleri izleyen seyreden ne kadar yiğit yavrumuz varsa vallahi hepsi yarının Ebu Ubeyde'sidir, Muahmmed Deyf'idir ve hepsi birer HAMAS'lı olmaya başlamıştır." 
 




Bu haber 544 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI